Telefoane Mobile

Cum am spus, jucătorii mai mici din piața de telefoane mobile nu se tem de comparații deplasate. Bluboo a pus Huawei Mate 9 lângă modelul ieftin cu cameră duală – Bluboo D1. Ce a ieșit vedeți în materialul video. 

Din start spun că nu ai cum să compari un telefon cu preț de peste 500 dolari cu unul ce abia costă o fracțiune din preț – 70 dolari. Este ca și cum ai compara o Dacia Logan cu un BMW Seria 3 de ultimă generație, cu toate opțiunile bifate. Ambele merg din punctul A în punctul B, dar ca experiență în condus / utilizare nu prea sunt comparații de făcut.

Bluboo D1 este un smartphone cu display de 5 inch și rezoluție HD, procesor MediaTek 6580 de tip quad-core și 2 GB RAM, 16 GB stocare și slot pentru cardurile microSD, baterie de 2600 mAh, Android 7.0 Nougat, cititor de amprentă. Sosește în trei variante de culoare: negru, auriu și albastru.

Îl găsiți în oferta Aliexpress, dar și pe Gearbest.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.