Telefoane Mobile

Cum am spus, jucătorii mai mici din piața de telefoane mobile nu se tem de comparații deplasate. Bluboo a pus Huawei Mate 9 lângă modelul ieftin cu cameră duală – Bluboo D1. Ce a ieșit vedeți în materialul video. 

Din start spun că nu ai cum să compari un telefon cu preț de peste 500 dolari cu unul ce abia costă o fracțiune din preț – 70 dolari. Este ca și cum ai compara o Dacia Logan cu un BMW Seria 3 de ultimă generație, cu toate opțiunile bifate. Ambele merg din punctul A în punctul B, dar ca experiență în condus / utilizare nu prea sunt comparații de făcut.

Bluboo D1 este un smartphone cu display de 5 inch și rezoluție HD, procesor MediaTek 6580 de tip quad-core și 2 GB RAM, 16 GB stocare și slot pentru cardurile microSD, baterie de 2600 mAh, Android 7.0 Nougat, cititor de amprentă. Sosește în trei variante de culoare: negru, auriu și albastru.

Îl găsiți în oferta Aliexpress, dar și pe Gearbest.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro + OnePlus 6T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.