Telefoane Mobile

Cum am spus, jucătorii mai mici din piața de telefoane mobile nu se tem de comparații deplasate. Bluboo a pus Huawei Mate 9 lângă modelul ieftin cu cameră duală – Bluboo D1. Ce a ieșit vedeți în materialul video. 

Din start spun că nu ai cum să compari un telefon cu preț de peste 500 dolari cu unul ce abia costă o fracțiune din preț – 70 dolari. Este ca și cum ai compara o Dacia Logan cu un BMW Seria 3 de ultimă generație, cu toate opțiunile bifate. Ambele merg din punctul A în punctul B, dar ca experiență în condus / utilizare nu prea sunt comparații de făcut.

Bluboo D1 este un smartphone cu display de 5 inch și rezoluție HD, procesor MediaTek 6580 de tip quad-core și 2 GB RAM, 16 GB stocare și slot pentru cardurile microSD, baterie de 2600 mAh, Android 7.0 Nougat, cititor de amprentă. Sosește în trei variante de culoare: negru, auriu și albastru.

Îl găsiți în oferta Aliexpress, dar și pe Gearbest.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

  • Pingback: Flagship cu dual-camera vs low-cost – Huawei Mate 9 vs Bluboo D1 - Stiri ultima ora, stiri online()

  • Greuceanu

    Cât timp nu putem descărca la mărime originală fotografiile făcute cu cele doua modele, orice comparație este inutilă.
    Nu putem știi ce setări și ce fotografii au afișat spre comparație cei de la Bluboo.Din film nu sunt diferențe foarte mari între fotografiile comparative,cele cu Mate 9 sunt mai bune,dar nu se pot face aprecieri pe baza unui material promoțional Bluboo unde apar fotografii sau decupaje de fotografii.

  • Valli P

    Eu prefer mai mult Huawei deoarece imi plac telefoanele lor si sunt destul de bune.