Hardware

Qualcomm se pregătește de CES 2014 din Las Vegas ( 7 – 10 ianuarie). Unul dintre punctele de atracție urmează a fi noul procesor Qualcomm Snapdragon 805 + acceleratorul grafic Adreno 420.

Telefoanele de top din prima parte a lui 2014 vor miza pe acest ansamblu de CPU și GPU. Câteva dintre funcțiile îndeplinite de procesorul Snapdragon 805 sunt prezentate în clipurile video:

1. Chroma Flash – combină o fotografie cu flash și una făcută fără flash pentru un rezultat mai bun, mai multe detalii în clip.

2. Action Shot – poți trasa o linie în interiorul aplicației camerei foto și când obiectul aflat în mișcare trece de demarcația respectivă se declanșează captura unei fotografii.

3. OptiZoom – urmărește un obiect și se oferă posibilitatea de a face zoom și când subiectul respectiv se află în mișcare.

HTC One+ se zvonește că ar integra Snapdragon 805 + Adreno 420. Mai sunt și alte telefoane anunțate cu procesorul Qualcomm, dar majoritatea vor debuta prin Asia.

Sursa: FoneArena.com
Categorii: hardware

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.