Telefoane Mobile

Google Pixel 3 XL este așteptat a debuta în octombrie (așa cum compania americană ne-a obișnuit în ce privește smartphone-urile din portofoliu). 

Au apărut două noi imagini de tip hands-on, reale și nu randări de presă.

Google Pixel 3 XL adoptă decupajul în partea superioară a ecranului. În spațiul respectiv se află camera frontală, unul dintre difuzoarele frontale și un alt senzor ce ar putea fi IR pentru deblocare facială sau avem de-a face cu o cameră frontală de tip dual.

Pixel 3 XL ar miza pe un OLED de diagonală mare – 6.7 inch. Pe partea hardware s-a optat pentru Qualcomm Snapdragon 845 cu 4 GB de memorie RAM, baterie de 3430 mAh. Camera principală nu adoptă trendul cu doi senzori, Google aș spune că este cumva clasic din acest punct de vedere. Senzorul de pe Pixel 3 XL ar fi de 12 Megapixeli, iar camera frontală de tip dual ar dispune de 8 Megapixeli.

Debutul așteptat pentru noua serie Pixel – 4 octombrie, iar lansare comercială peste 1 lună de la anunț. Nu sunt așa entuziast și asta pentru că nu vor veni pe canal oficial în țara noastră, nu s-a întâmplat cu Pixel din prima și a doua generație, iar Google cred că ne consideră o piață potențială prea mică.

Sursa: Gizmochina.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.