Telefoane Mobile

Lansarea unui smartphone a devenit din ce în ce mai plictisitoare și asta pentru că știm specificațiile, designul și prețul dinainte. În cazul Google s-a ajuns ca telefonul să intre în mâna unui redactor Engadget chiar înainte de prezentarea oficială. 

Richard Lai a reușit să-l cumpere de la un magazin din Hong Kong.

Materialul video:

Câteva din specificațiile hardware ce sunt re-re-confirmate: display OLED de 6.3 inch, 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, cameră de 12.2 Megapixeli și frontală de 8 Megapixeli, baterie de 3732 mAh.

Prezentarea oficială pentru Pixel 3 și Pixel 3 XL – 9 octombrie.

Ce mi-a atras atenția?

Notch / decupajul din ecran. Mi se pare cel mai evident din ce am văzut până acum și asta pentru că pare a fi cel mai adânc. În rest, în linie cu ce ne-a obișnuit Google: un telefon ce nu atrage atenția prin designul său, specificațiile sunt cumva normale fără a epata la memoria RAM și stocare, iar prețul va fi în linie cu iPhone Xs, Xs Max etc.

Cât de cât interesant?

Faptul că au preluat funcția Edge Sense de la HTC. Îl strângi la bază și declanșezi diferite aplicații sau funcții din aplicațiile respective.

+

Aș face pariu că va reuși cu o singură cameră să arate că nu ai nevoie de cine știe câți senzori în partea spate a smartphone-ului spre a avea imagini și clipuri video de bună calitate.

Sursa: Engadget.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.