Telefoane Mobile

Într-o mișcare fără precedent, Google a făcut un teaser pentru Pixel 4. Lansarea lui Pixel 4 dacă se respectă ce au făcut în anii trecuți, ar avea loc abia în octombrie.

Totuși, ce rost are un teaser făcut în iunie?

Circulă zvonul cum că lansarea lui Pixel 4 ar fi efectuată mai rapid. Cine știe, s-ar putea să avem seria Pixel 4 alături de Note 10 de la Samsung și iPhone-urile din generația nouă de la Apple.

Designul camerei principal mi-a amintit de Huawei Mate 20 Pro. O soluție similară s-ar putea să vedem și la iPhone-urile 2019.

Google nu și-a propus niciodată să facă cine știe ce vânzări cu seria Pixel. Altfel nu înțeleg lansarea făcută în octombrie, când vârfurile de gamă lansate în prima parte a anului sunt deja vândute cu discount. Când sosesc primele reduceri la Pixel prin martie / aprilie, deja concurența lansează generațiile noi, cu hardware actualizat etc.

Cine știe, problema legată de colaborarea cu Huawei și dezvoltarea de software de către compania chineză s-ar putea să facă Google să-și reactiveze sau să reanimeze divizia sa de telefoane mobile (lansarea mid-range-ului Pixel 3a).

Update: Un calendar de marketing al Verizon a fost publicat de către evleaks. Acolo se vede clar că Note 10 debutează pe la mijloc de august, iPhone-urile noi pe la sfârșit de septembrie, iar Pixel 4 pe la mijlocul lui octombrie (cumva tradițional).

Mai rămâne ca Google să ne arate telefonul sub formă de teaser și în partea frontală. :)

Sursa: MadeByGoogle

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.