Software

HBO GO este platforma online ce oferă acces la producțiile HBO, dar și la seriale, filme și documentare. Până acum era disponibilă în țara noastră prin intermediul unui abonament de la operator autorizat. 

HBO GO a devenit disponibil prin abonare directă în România, Ungaria, Cehia și Slovacia. Platforma online poate fi accesată de pe computer, smartphone sau tabletă, PS3 și PS4, Chromecast și Apple TV 4.

Prima lună este gratuită, iar după aceea se ajunge la un cost de 19.99 lei pe lună.

Declarație oficială:

HBO GO distribuit prin intermediul operatorilor parteneri este deja un succes în Europa Centrală și ne dorim să mergem mai departe și să oferim acces la conținutul premium HBO fanilor serialelor din aceste țări. Noua ofertă de abonare directă la serviciul HBO GO este un pas firesc pentru noi, după reușita lansării serviciilor de streaming HBO în Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda”, a declarat Hervé Payan, CEO HBO Europe.

HBO GO se dorește a fi un competitor pentru Netflix și Amazon Prime Video.

Categorii: software
Tag-uri:

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Jerry

  Tot cu aplicatia aia de tot rasul au ramas?

  • Andrashi

   Au schimbat-o de curand

 • Pingback: HBO GO disponibil prin abonare directă în România - Stiri ultima ora, stiri online()

 • storm

  Cam scump pentru ceea ce ofera. Am reusit sa folosesc aplicatia din google play pe chromecast doar dupa ce am activat google beta. Il am gratis in pachetul de la cablu ca altfel il dezactivam a doua zi.
  Pe site-ul rds pachetul hbo cu hbo go e 13lei si ei cer 20lei doar pentru hbo go.

 • Cosmin Musat

  Aplicația de Android poate să o închidă, e aproape inutilă. Doar crash-uri peste crash-uri și lag peste lag.

  • Jerry

   Aia nu e aplicatie. E o bataie de joc!

 • Aurel S

  Foarte slab comparat cu Netflix. Mai ieftin, dar mult mai prost.

 • theozanhan

  Ok. si la rds/upc e 13 lei ca extraoptiune HBO. Dar e HBO romania, care da porcarii sincer, nu stiu, mai bine iti bati capu cu filelist+hdd la tv(apropo au 4k-uri acum) sau netflix. De amazon nu vorbesc ca nu stiu daca au subtitrari

 • Călin Bota

  La Vodafone iei cu 2,9 euro/lună (15 lei) la cartelă sau abonament, iar direct de l Hbo e 20 lei. Nu înțeleg sensul ofertei

 • emiluși

  Eu îl am inclus in pachetul unei antene dolce,deci merge…app,off topic… știați ca voyo nu merge pe S7,HTC A9,Xiaomi Mi Mix si multe alte dispozitive? Hai de Mix sa zicem, așa imi trebuie ca mi-am luat chinezarie si nu e “device autorizat de google”(asa mi-au raspuns) dar S7??? si HTC A9??? sunt device-uri cel puțin respectabile zic eu…dar chiar și asa,nici ele nu sunt autorizate de google; iar la intrebarea mea către un “păcate amărâte” de la call center… “Ce device sa imi iau ca sa fiu sigur ca este autorizat de google”,mi-a răspuns tipul ca nu știe sa imi zică decât că sigur toate dispozitivele Apple sunt compatibile :))) ,o listă cu androizi nu are să îmi spună…ce părere aveți? Eu m-am gândit ceva timp…si o iau ca pe discriminare, greșesc?

  • Innoxius

   Discriminare? Sigur. Individul ăla a fost discriminat rău când s-a împărțit inteligența.

  • Alin

   Cine a impartit inteligenta avea Alzheimer si a uitat sa mai dea si lui 🤣

 • Victor Balaj

  Il am inclus la abonamemt, platesc 3 euro pe luna pentru HBO Maxpack si restul canalelor de filme. Pentru 3 euro pe luna e ok.

 • Bulgaru Marius-Cătălin

  Netflix > HBO GO.