HTC

HTC a publicat datele cu privire la cifrele sale în ce priveşte încasările şi profitul pe Q2 2010. Rezultatele sunt mai bune decât aşteptările companiei. În primul trebuie să ţineţi cont că HTC are o gamă formată din smartphone-uri – telefoane cu sistem de operare şi un preţ, în general, de peste 200 de euro.
Au vândut 5,4 milioane unităţi în Q2 cu peste 2,4 milioane peste valoarea atinsă în Q2 2009 iar  veniturile se ridică la 1,8 miliarde USD cu peste 66% faţă de anul trecut. Facilităţile de producţie sunt localizate în Taiwan (2 milioane unităţi pe lună), Shanghai – China unde vor să ajungă la 1 milion pe lună. Cu 3 mil. pe lună ar face faţă cererilor din SUA (HTC Evo 4G în special).

Categorii: htc

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.