Smartphone

L-am primit în teste de la evoMAG.ro. Este primul smartphone HTC legat de zona 3D și pe plan local al doilea după LG Optimus 3D. Este mai pătrățos , mai greu și cu un alt design față de HTC Sensation cu care se înrudește la compania producătoare, dimensiunea în inch a display-ului, procesor tactat la 1.2 GHz, accelerator grafic, versiune de sistem de operare și cam atât în linii mari.

Butoanele capacitive de la bază sunt încadrate de câte un cerc. Ținut în mână pare greu și pătrățos. Pe lateral iese în evidență butonul pentru pornirea camerei 3D cât și setarea sa rapidă pentru 2D sau 3D. O idee bună a HTC, dar uneori din greșeală aflându-se la bază poți da cu degetul peste declanșator și se deschide camera foto când doreai să faci un alt task.

Bateria pare a avea un management al consumului de baterie eficient. Este o impresie și urmează hands-on-uri mai detaliate. Când începi să navighezi prin interfață vei observa la lucru Sense UI care se mișcă foarte bine. HTC Evo 3D este primul telefon HTC cu 1 GB RAM, credeam până la el că au rămas blocați la 768 MB RAM.

Capacul bateriei este dintr-un fel de plastic cauciucat care se deschide foarte ușor față de telefoane concurente.

Se anunță o săptămână cu recenzii interesante pe gadget.ro. Mai multe detalii în zilele următoare.

Telefon mobil

Date tehnice

HTC Evo 3D

Ecran

3D LCD de 4.3 inch cu rezoluție 540×960 pixeli și 16 milioane culori

Procesor

Dual-core la 1.2 GHz

Memorie

1 GB RAM, 1 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB

GPU

Adreno 220 GPU

Sistem de operare

Android 2.3 Gingerbread

Conectivitate

3G cu viteze de download de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, DLNA, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS

Cameră foto și video

2 camere de 5 Megapixeli capabile să filmeze la 720p în 3D și  2D cu 30 fps, fotografii 3D de până la 2 Megapixeli, cameră secundară de 1.3 Megapixeli

Baterie

1.730 mAh

Greutate

170 gr.

Dimensiuni

126 x 65 x 12.1 mm

Preț

2.278 lei

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.