Diverse

Huawei a anunţat printr-un comunicat oficial că 6 dintre device-urile companiei au câştigat premiul iF Design Award în cadrul International Industrial Design Forum 2018. Acestea sunt: Huawei Mate 10 Pro, Huawei Nova 2, Huawei MateBook X, Huawei Mate 10, router-ul 4G Huawei și Huawei VR 2.

Premiul iF Design Award este oferit anual de către iF Industry Forum Design, cel mai vechi institut de design industrial din Germania, iar acesta recunoaşte calitatea, design-ul şi performanţele device-urilor din diverse segmente. Procesul de selecție este extrem de dur, iar jurizarea este realizată de peste 63 de experţi independenţi din întreaga lume.

Lista produselor Huawei câștigătoare:

Huawei Mate 10 Pro

Un design compact, elegant, un display FullView de 6 inci și un corp subțire, se reunesc pentru a impresiona utilizatorii și pentru a le oferi o experiență vizuală extraordinară. Corpul din sticlă 3D, curbată simetric pe toate cele patru laturi, oferă utilizatorilor o aderență bună și ergonomică. Rezistent la apă și praf, beneficiind de certificarea IP67, Mate 10 Pro este pregătit să facă față oricărei situații.

Huawei Nova 2

Având o grosime de 6,9 mm, modelul Huawei Nova 2 dispune de un corp metalic ușor, realizat cu ajutorul tehnologiei de acoperire cu ceramică, reușind să confere telefonului un design elegant, neted, cu curbe rotunjite și un aspect rafinat și minimalist. Disponibiltatea produslui în mai multe variante de culoare transformă modelul Huawei Nova 2 într-un accesoriu de modă versatil.

Huawei MateBook X

Cu o grosime de 12,5 mm și o greutate de doar 1,05 kg, designul laptop-ului Huawei MateBook X stabilește un nou standard în ceea ce privește ușurința în transportare și portabilitate. Construcția sa metalică îi conferă un aspect sofisticat, în timp ce senzorul de amprente integrat și butonul de alimentare adaugă simplitate prin eleganță și confort. Raportul ecran-carcasă de 88% oferă utilizatorilor o experiență vizuală de neegalat.

Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 reprezintă în sine o serie de progrese în ceea ce privește camera foto, durata de viață a bateriei și performanța livrată. Integrând noul procesor Kirin 970, Huawei Mate 10 le pune la dispoziție utilizatorilor capabilități fotografice inteligente, bazate pe Inteligență Artificială, incluzând funcții precum Real-Time Scene și Object Recognition. Bateria puternică de 4000 mAh include un sistem inteligent de gestionare a resurselor, asigurând astfel o durată mare de viață a bateriei.

Router Huawei 4G

Cu antenă fizică ascunsă și cu un design în genul farurilor retro-chic, router-ul 4G Huawei a schimbat definitiv designul router-ului tradițional. Carcasa mată albă și designul minimalist transformă router-ul Huawei într-unul confortabil și ușor de amplasat în orice loc, utilizatorii bucurându-se de acces la internet de mare viteză atât când sunt acasă cât și dacă pleacă în călătorie.

Huawei VR 2

Prin intermediul obiectivului său LCD de sine stătător și al display-ului 3K, Huawei VR 2 redefinește experiența realității virtuale. Huawei VR 2 este primul VR ce asigură o experiență cinematografică de tip IMAX captivantă, și de asemenea, primul VR care poate accesa ambele platforme, atât smartphone-ul cât și PC-ul.

 • Pingback: Huawei a câştigat 6 premii în cadrul International Industrial Design Forum 2018 - Stiri ultima ora, stiri online()

 • cutienoua

  sper ca pe bune !
  au avut peste 100 de reviews pozitive la un telefon care nu era inca la vanzare !!
  citez:

  the company is asking for positive Best Buy reviews in exchange for a chance to be one of a few “beta testers” of the phone.
  The phone is only up for pre-order so far, and yet 108 people have left glowing “reviews” of the phone on its Best Buy listing. Almost all of the reviews are a solid 5-stars, saying it is the “unbeatable smart phone of the year,” a “great new flagship phone,” and even a device that “puts Samsung to shame.”

  • Si vrei sa zici ca nu o sa fie asa? Demonstreaza cu nu o sa fie asa :))

  • cutienoua

   de acord, dar parca s-au grabit un pic !😀

 • Constantin

  Cosmin, la Nova 2: “Având o greutate de 6,9 mm”??? Cred ca milimetrii aceia reprezinta totusi grosimea…. :) Corecteaza, te rog.

 • cutienoua

  Oricum nu sunt dezirabili in Sua:
  The directors of the CIA, FBI, NSA and several other intelligence agencies express their distrust of Apple-rival Huawei and fellow Chinese telecom company ZTE.

  • Valentin

   Auuu ,nu au dat codul sursa de la softul lor de criptare!!!
   Sincer ,bravo Huawei !!
   Vinde online cu livrare in America destul de bine !!?

  • cutienoua

   Nu isi ia nimeni din Sua telefoane online din china
   Sunt telefoane de vanzare peste tot nu e cazul sa astepti sa vina din china