Telefoane Mobile

Vânzările Samsung GALAXY S9 şi S9 Plus sunt foarte slabe, iar producătorul sud-coreean speră să redreseze corabia prin Samsung GALAXY Note9. Din păcate noul terminal nu a fost prea bine primit, foarte mulţi utilizatori criticând lipsa de inovaţie pentru un device de peste 1000 de euro.

Nici Huawei nu se lasă mai prejos şi ironizează noul model Samsung printr-o imagine postată pe contul oficial de Twitter. Imaginea prezintă o paralelă între zona camerei foto de pe Huawei P10 Plus, respectiv Huawei P20 Pro şi include mesajul “Aşa arată o actualizare reală de generaţie”.

Dacă diferenţele dintre Samsung GALAXY Note8 şi Samsung GALAXY Note9 sunt minime, Huawei evidenţiază că trecerea de la o cameră foto duală la una triplă poate fi menţionată ca o actualizare majoră.

Este clar că cel mai nou device Samsung nu a adus nimic inovator, însă nu putem nega că la ora actuală este unul dintre cele mai complete smartphone-uri din lumea Android (dacă nu cel mai complet).

Categorii: huaweisamsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.