Telefoane Mobile

Mai sunt două luni și jumătate din 2016, iar Huawei a atins deja pragul a 100 de milioane smartphone-uri livrate. În 2015 au atins aceeași valoare pe întreg anul, de aici trag concluzia că o să avem de-a face cu un nou record din partea companiei chineze. 

Mai ales că urmează perioada sărbătorilor de iarnă când vânzările cresc. În 2016, Huawei a mizat pe P9 și P9 Plus, Huawei Mate 8, Huawei P8, P9 Lite și P8 Lite. De două zile testez și Honor 8.

Ideea este că nu s-au aruncat în a veni cu zeci și zeci de modele, pe bandă rulantă. Așa cum proceda Samsung și HTC la un moment dat. Au gândit fiecare produs pe o nișa a sa, au oferit și suport software, iar brandul Huawei a crescut mult în opiniile clienților.

Pe sfârșit de 2016 urmează a fi prezentat și flagship-ul lor pe segmentul phablet – Huawei Mate 9. S-ar putea să muște puțin din piața pe care GALAXY Note7 a lăsat-o liberă.

Sursa: Playfuldroid.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.