Telefoane Mobile

Huawei se pregătește să mărească paleta de culori disponibile pentru flagship-ul său actual, iar Mate 20 Pro primește două ediții noi pe albastru și roșu botezate pompos: Comet Blue și Fragrant Red. 

Pentru prima dată vor fi disponibile în China, dar nu văd de ce nu le-ar aduce și la nivel global. Nu se cunoaște sigur când vor lansate comercial, dar mai întâi să le descoperim în randările de presă scăpate în online.

Huawei Mate 20 în nuanța Fragrant Red

Informația este așa de proaspăt posată de către Gizmochina că varianta Comet Blue nu am găsit-o în vreo imagine, pe când pentru Mate 20 Pro roșu avem imaginea de mai sus. Specificațiile sunt cele cunoscute și prezentate în detaliu în recenzia de pe site.

Detalii despre variantele de culoare disponibile la debutul comercial găsiți în clipul de tip hands-on, de la 3.22 :

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.