Telefoane Mobile

Este o mișcare ușor surprinzătoare din partea Huawei. Asta pentru că atunci când l-au lansat pe Mate 20 X au spus că a fost conceput în mod special pentru piața chineză, acolo unde sunt căutate smartphone-urile cu ecrane pantagruelice. 

Huawei Mate 20 X în Marea Britanie cu 6 GB RAM și 128 GB stocare este poziționat la 799.99 lire / aprox. 892 euro.

Mai multe detalii în materialul de tip hands-on:

Huawei Mate 20 X are un ecran AMOLED de 7.2 inch cu rezoluție 2244×1080 pixeli, raport display / corp de 87.6%, baterie de 5000 mAh, ansamblul foto și video de pe Huawei Mate 20 Pro și notch-ul de pe Mate 20 sub formă de picătură de apă. Are și suport pentru stylus de tip M-pen (disponibil în mod adițional).

Culmea este că Mate 20 X este mai ieftin cu aproximativ 100 lire față de Pro în Marea Britanie. Mă aștept la o astfel de poziționare și în restul continentului. S-ar putea să se găsească persoane dornice de un produs ce nu prea are rival în momentul de față (din perspectiva ecranului de peste 7 inch).

Sursa: Clove.co.uk

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.