Telefoane Mobile

Este o mișcare ușor surprinzătoare din partea Huawei. Asta pentru că atunci când l-au lansat pe Mate 20 X au spus că a fost conceput în mod special pentru piața chineză, acolo unde sunt căutate smartphone-urile cu ecrane pantagruelice. 

Huawei Mate 20 X în Marea Britanie cu 6 GB RAM și 128 GB stocare este poziționat la 799.99 lire / aprox. 892 euro.

Mai multe detalii în materialul de tip hands-on:

Huawei Mate 20 X are un ecran AMOLED de 7.2 inch cu rezoluție 2244×1080 pixeli, raport display / corp de 87.6%, baterie de 5000 mAh, ansamblul foto și video de pe Huawei Mate 20 Pro și notch-ul de pe Mate 20 sub formă de picătură de apă. Are și suport pentru stylus de tip M-pen (disponibil în mod adițional).

Culmea este că Mate 20 X este mai ieftin cu aproximativ 100 lire față de Pro în Marea Britanie. Mă aștept la o astfel de poziționare și în restul continentului. S-ar putea să se găsească persoane dornice de un produs ce nu prea are rival în momentul de față (din perspectiva ecranului de peste 7 inch).

Sursa: Clove.co.uk

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.