Huawei nu mai este de mult timp un simplu producător de telefoane mobile din China. A ajuns pe locul trei mondial la vânzări, iar în țara noastră au urcat chiar o poziție mai sus. Ambițiile sunt foarte mari din partea lor, țelul fiind ca până în 2020 să vândă cele mai multe telefoane pe plan internațional. Asta înseamnă să-i depășească pe cei de la Apple și Samsung.

Unul dintre modelele de smartphone care a ajutat enorm compania Huawei să crească este P8 Lite. Acesta s-a bucurat de un succes enorm și pe site-ul nostru, având review-ul cu unele dintre cele mai multe vizualizări.

Așadar, așteptările lui Huawei P9 Lite sunt poate și mai ambițioase. Dacă va reuși sau nu să repete performanța sau chiar să-și depășească predecesorul rămâne să vedem. Până atunci, ne putem face cu toții o impresie despre cât succes va avea acest smartphone după ce parcurgem rândurile următoare.

Specificații pentru Huawei P9 Lite:

Specificatii Huawei P9 Lite

Design

Huawei P9 Lite (13)

Trebuie să precizez de la bun început că la noi a ajuns o variantă de teste, un sample ce nu este în totalitate identic cu ceea ce primește cumpărătorul final. Chiar dacă diferențele nu sunt nici pe departe ușor vizibile, așa cum am descoperit de-a lungul timpului, există câteva aspecte ce sunt îmbunătățite în cazul versiunilor de retail.

În cutia albă, simplă, în care a sosit Huawei P9 Lite am mai găsit un încărcător, un cablu microUSB – USB 2.0 și o pereche de căști în stilul Apple EarPods. Toate accesoriile sunt de culoare albă. Nu avem manual de utilizare sau certificat de garanție, fiindcă, v-am spus, vorbim de un sample de teste.

Din punct de vedere al design-ului, Huawei P9 Lite nu se deosebește foarte tare de flagship-ul P9. Modelul ce-l analizăm azi renunță la construcția complet metalică, dar păstrează marginile realizate dintr-un aliaj de aluminiu.

Exemplarul sosit la test este de culoare albă, cu spatele din policarbonat și carcasă unibody, deci nu avem acces la bateria de 3000 mAh. În jurul display-ului și pe spate, sub o fâșie de plastic transparent de lângă camera principală, avem un model cu linii subțiri, orizontale. Acest tipar aduce o oarecare eleganță și per ansamblu Huawei P9 Lite arată bine.

Huawei P9 Lite (5)

Totuși, cred că se putea obține un raport display/corp al telefonului mai bun, dacă marginea de sub ecran era mai îngustă. Aici, în afară de denumirea producătorului, nu avem și butoane capacitive, ele sunt integrate pe ecran, așa că o lungime totală a smartphone-ului ar fi fost de preferat.

Chiar și așa, Huawei P9 Lite nu este un dispozitiv pe care să-l simți prea mare sau prea greu când îl folosești. Este ușor de controlat cu o singură mână, iar gripul oferit este bun, aderența în palmă fiind suficientă.

Din punct de vedere al materialelor folosite, pot spune că ele sunt bune, poate chiar mai bune decât mă așteptam. Da, nu avem construcție pretențioasă numai din sticlă și metal sau carcasă realizată în totalitate din metal, dar policarbonatul de pe spate chiar face o impresie bună.

Adaugi în rețetă și finisări cel puțin corecte pentru nivelul său de preț, o rigiditate structurală foarte ridicată și avem în Huawei P9 Lite un smartphone ce nu te dezamăgește deloc ca design.

Ecran și sunet

Huawei P9 Lite (8)

Față de Huawei P8 Lite, noul P9 Lite crește puțin diagonala ecranului, ajungând acum la 5.2 inch, dar plusează și la rezoluție. Cu 1920 x 1080 pixeli este oferită o densitate de 424 ppi, mai mult decât suficientă în orice scenariu.

Panelul IPS este unul de foarte bună calitate. Nu cred că am ce să-i reproșez: luminozitatea este excelentă, culorile vii, fără a fi deranjante, contrastul foarte ridicat, iar unghiurile de vizualizare extrem de largi. O adevărată plăcere să tot privești ecranul lui P9 Lite, chiar dacă în lumină naturală puternică apar unele mici probleme. Doar mici.

Ar fi însă și o critică ce i-o pot aduce display-ului: nu avem sticlă rezistentă de protecție. Sau cel puțin eu nu am găsit informații cum că ar dispune de așa ceva. În consecință, o folie sau o sticlă securizată de bună calitate, care să nu altereze imaginile afișate, trebuie luată în considerare.

Laude am și la adresa sunetului oferit de Huawei P9 Lite. Deși avem un singur difuzor, sub grila din dreapta, acesta se achită cu brio de sarcinile trasate. Poate că nu este cel mai puternic, dar îți propune în schimb o claritate superbă. Bass-ul desigur că nu este la cote înalte sau profund, dar nici nu găsești prea multe telefoane ce-ți oferă așa ceva. Totuși, mi-a plăcut foarte mult sunetul reprodus de difuzorul extern al lui Huawei P9 Lite.

Cel puțin la fel de mult am apreciat și sunetul primit prin jack-ul de 3.5 mm. Bine echilibrat, claritate și definire a tuturor frecvențelor, ce să mai, de la foarte bine în sus și aici. Chiar și căștile din pachet, cele ce seamănă dubios de mult cu celebrele EarPods de la Apple, își fac treaba excelent și nu văd de ce le-ai înlocui cu altele. Poate doar dacă ești cu adevărat pretențios, un audiofil convins.

Hardware, sistem de operare și aplicații

Huawei P9 Lite (11)

Chipset-ul ce stă la baza ansamblului hardware din spatele lui Huawei P9 Lite este unul de producție internă, un HiSilicon Kirin 650. Acesta folosește un procesor quad-core la 2.0 GHz și încă unul quad-core la 1.7 GHz. Ambele sunt realizate pe arhitectură 64-bit Cortex-A53 și oferă reacții sprintene în mai toate scenariile.

Memoria RAM de 2 GB este însă cea care încetinește ușor sistemul. Nu mereu, dar în multitasking sau în aplicații mari consumatoare de memorie ți-ai fi dorit încă 1 GB de RAM.

Spațiul de stocare nu este nici el mereu suficient, mai ales că din cei 16 GB ”promiși” avem la dispoziție puțin peste 10 GB. Dacă vei folosi telefonul în regim single sim, atunci nu-i problemă, suplimentezi cu un card microSD de până la 128 GB, care va ocupa slotul sim 2.

Acceleratorul grafic Mali-T830 poate că nu este cel mai puternic, dar în gama de preț în care concurează Huawei P9 Lite își face treaba bine. Orice joc i-am aruncat, nu a pus probleme. Grafică bună, tranziții fluide și o experiență mai mult decât satisfăcătoare în gaming.

Trecem la sistemul de operare, unde Huawei P9 Lite vine bine echipat. Rulează ultima versiune de Android, însă un 6.0 Marshmallow intens modificat prin interfața Emotion UI ajunsă la varianta 4.1. A început să semene izbitor de tare cu MIUI de la Xiaomi, oferind în același timp și rapiditate, fluență și multe opțiuni prin meniu.

Dacă ești un fan al Android-ului nativ, fără intervenții la nivel cosmetic, atunci Emotion UI nu este pentru tine. Dacă totuși apreciezi fluența și rapiditatea în preluarea comenzilor, multe teme disponibile și nu te deranjează lipsa sertarului cu toate aplicațiile (ele sunt puse direct pe ecranele de Start) atunci n-are ce să te deranjeze la Emotion UI.

Cum eu sunt obișnuit cu MIUI și chiar apreciez acest ROM, Emotion UI m-a încântat cel puțin la fel de mult. Foarte rapid în tranziții, fără lag, stabil, ușor de personalizat și cu multe opțiuni, Huawei P9 Lite are cu ce să lăuda.

Dacă va repeta istoria scrisă în dreptul predecesorului (P8 Lite permite update la Android 6.0 Marshmallow), atunci Huawei P9 Lite ar trebui să-și asigure cumpărătorii de upgrade pe viitor la cea mai nouă versiune de Android.

Ajungem însă și la un aspect mai puțin plăcut, totuși nu foarte deranjant, trebuie să recunosc. Numărul de aplicații preinstalate pe Huawei P9 Lite este cam mare. Asta înseamnă mult bloatware. Multe dintre aceste softuri pot fi dezinstalate, dar atunci care a mai fost rostul de a le pune acolo de la bun început?

Spun din nou ceea ce am mai afirmat și cu alte ocazii: un magazin propriu de aplicații ar fi de preferat. Lași utilizatorul să aleagă de acolo ce vrea și ce nu, iar telefonul va fi la început ”încărcat” doar cu aplicațiile de sistem, cele fără de care nu poate funcționa.

Fac doar o trecere rapidă în revistă a aplicațiilor preinstalate, căci sunt multe și dacă m-aș opri în dreptul fiecăreia am pierde cu toții timp prețios. Așadar, Huawei P9 Lite vine cu: Google, Gmail, Magazin Play, Chrome, Hărți, YouTube, Drive, Muzică Play, Hangouts, Fotografii, Google+, Cărți Play, Chioșc Play, Jocuri Play (acestea de la Google), Muzică, Videoclipuri, Calendar, E-mail, Teme, Manager Telefon, HiCare, Sănătate, Fișiere, Ceas, Meteo, Calculator, Note, Recorder, Radio FM, Lanternă, Oglindă, Busolă, Copie de rezervă, Descărcări, Set unelte SIM, WPS Office, Facebook, Twitter, Todoist, News Republic, Jocuri demo de la Gameloft – Dragon Mania, Puzzle Pets, Spider-Man: Ultimate Power, Asphalt Nitro, Top Games, Ice Age: Scrat-Venture. Acum, ziceți și voi că nu sunt cam multe…

Performanță

Teste benchmark Huawei P9 Lite (1)

Rezultatele testelor de benchmark pe care le-a susținut Huawei P9 Lite sunt trecute în tabelul următor:

teste benchmark Huawei P9 Lite

Conectivitate

Huawei P9 Lite (24)

Huawei P9 Lite vine în mai multe variante, în special date de frecvențele pe care le suportă pe benzile GSM. De asemenea există și versiuni cu 3 GB de RAM, dar nu vom vorbi despre celelalte, ci despre modelul VNS-L21, ca cel primit de noi la test.

Aceste este dual-sim cu slot combo (2 x nano sim sau 1 x nano sim + 1 x card microSD), aduce conectivitate 4G LTE Cat6 cu viteze în download/upload de până la 300/50 Mbps. Suportă doar benzile LTE 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800), deci nu și frecvența 4G a celor de la Digi Mobil.

Alte elemente de conectivitate prezente pe Huawei P9 Lite VNS-L21: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, bluetooth 4.1, NFC,  GPS cu A-GPS, GLONASS, radio FM, microUSB și jack de 3.5 mm.

În plus, pe spatele terminalului avem și senzor de amprentă. Pot să spun că, la fel ca celelalte elemente de conectivitate, senzorul a funcționat perfect. Recunoaște amprenta la 360 de grade și reacționează instant. Deblochează ecranul fără nicio ezitare, mult mai rapid decât am întâlnit la oricare alt telefon testat.

În apeluri de voce se descurcă foarte bine, semnalul GSM este recepționat normal, iar difuzorul își face treaba așa cum ar trebui. Oferă un sunet foarte clar și un volum maxim suficient în toate împrejurările.

Cameră foto și video

Huawei P9 Lite (14)

În segmentul mid-range, acolo unde concurează și Huawei P9 Lite, marea majoritate a jucătorilor aduc camere principale cu senzor de 13 Megapixeli. Aș spune că a devenit deja un standard. Însă nu doar numărul de Megapixeli contează.

Mai întâi să vedem ce ne oferă meniul camerei. Interfața este destul de aerisită la o primă vedere, însă odată ce începi să navighezi printre opțiuni și setări îți trebuie ceva răbdare să descoperi tot ce are de oferit.

Multe moduri, printre care Pro Photo (mod manual unde poți regla timpul de expunere, valoarea ISO, compensarea expunerii, modul de focalizare), Frumusețe, HDR (mi-ar fi plăcut ca acesta să fie mai ușor accesibil, nu pus într-un meniu laolaltă cu celelalte moduri), Panoramă, Mâncare aspectuoasă, Pictură cu lumină, Filmare lentă, Încetinire, Focalizare totală, Inscripționare și alte câteva.

Avem și mai multe opțiuni dintre care putem alege, de la banalele setări ale rezoluției foto și video, până la focalizare cu urmările a obiectului ales sau captare automată la detectarea zâmbetului.

Galerie cu capturi de ecran din aplicația camerei foto de pe Huawei P9 Lite:

Huawei P9 Lite folosește lentile cu deschidere f/2.0. Nimic ieșit din comun, cum de altfel sunt și rezultatele obținute de acest ansamblu. Pe ecranul telefonului totul apare mult mai bine decât atunci când analizăm pe ecranul monitorului.

Culorile sunt uneori suprasaturate, detaliile suficiente, dar nu impresionante, conturarea putea fi mai bună, iar zgomotul de imagine apare cam repede. De fapt, în lumină slabă camera principală de pe Huawei P9 Lite își arată cu adevărat slăbiciunile, așa cum o fac mai toți cei prezenți în zona mid-range.

Pe partea video camera nu excelează. Detaliile nu fac deloc trimitere la o rezoluție Full HD, pare mai degrabă maxim un HD 720p. Știe și să filmeze slow motion, dar numai la calitate VGA (640×480 pixeli), deci nu prea bine.

Aveți mai jos câteva exemple despre ce știe să facă camera principală de pe Huawei P9 Lite.

Urmează să urcăm și un clip video Full HD 1080p făcut cu Huawei P9 Lite, deocamdată întâmpinăm probleme. Reveniți vă rugăm în câteva ore când sperăm să avem pentru voi și un clip video.

Galerie de fotografii făcute cu Huawei P9 Lite:

Autonomie

Huawei P9 Lite (15)

Huawei P9 Lite nu aruncă în joc un acumulator de foarte mare capacitate, însă mi-a dovedit că cei 3000 mAh sunt suficienți în cazul lui. Nu știu dacă procesorul este cel mai eficient sau dacă managementul bun al sistemului de operare fac să poți atinge lejer o zi de utilizare în condiții medii spre intense, însă nu contează. Cert este că și forțat tare Huawei P9 Lite îți poate aduce peste 10 – 12 ore de utilizare.

În cazul meu, folosit în perioada concediului, în reprize de inactivitate de câteva ore urmate de sesiuni de câteva zeci de minute de ecran aprins, tot am reușit să obțin o zi și jumătate, chiar două.

Am rulat și testul nostru celebru, cel în care redăm continuu playlist-ul Unboxing de pe canalul de YouTube al Gadget.ro. Luminozitatea ecranului este setată la maximum, iar conexiunea la internet este prin Wi-Fi. Huawei P9 Lite a rezistat 4 ore și jumătate de la 100% până la 10% capacitate a bateriei. Poate părea puțin, dar vă asigur că luminozitatea maximă a ecranului este mult peste ceea ce oferă alte telefoane, iar în viața de zi cu zi rar vei trece de 50%.

Concluzie: Huawei P9 Lite poate că nu reușește să impresioneze precum telefoane axate în special în a oferi o autonomie extinsă (Ex: ASUS ZenFone Max), dar cu siguranță nu dezamăgește deloc la acest capitol. Cel mai important este că o zi de autonomie nu este deloc greu de atins, iar cu o utilizare medie poți atinge chiar două.

Preț

Huawei P9 Lite – 1.149 lei pe eMAG.ro

Concluzii

Huawei P9 Lite (26)

Să încerc a răspunde la întrebarea ”va fi Huawei P9 Lite un hit de vânzări precum modelul pe care îl înlocuiește?”. Sincer cred că da și asta în special datorită pachetului oferit la un preț corect. Desigur, există competitori pe măsură în această zonă de preț, însă Huawei este de acum un nume greu în industrie și asta contează din ce în ce mai mult într-un ocean de producători.

Așadar, P9 Lite vine de la un brand cunoscut, aduce un design plăcut, materiale și finisări bune, un ecran excelent, ansamblu hardware suficient pentru majoritatea utilizatorilor și o autonomie bună. Păcătuiește ușor la camera foto (nu-i rea, dar aici puteau da lovitura) și prin memoria RAM care mi-ar fi plăcut să fie de 3 GB. Atunci nimeni nu mai putea comenta nimic.

Chiar și așa greu este să-i găsești lui Huawei P9 Lite puncte cu adevărat slabe, unele care să te facă a trece cu vederea calitățile. Mărturisesc că mi-a fost destul de greu să găsesc un adevărat ”călcâi al lui Ahile”, un element care să dezamăgească complet.

Ca de obicei las pe sfârșit cele mai importante puncte pe care le-am apreciat, dar și pe cele ce nu mi-au plăcut la Huawei P9 Lite:

PRO

 • display de foarte bună calitate, cu luminozitate foarte intensă, culori vii, contrast ridicat și unghiuri largi de vizualizare;
 • sunet foarte bun indiferent de unde vine: difuzorul extern, jack-ul de 3.5 mm sau difuzorul pentru apeluri;
 • design plăcut, materiale și finisări de calitate, construcție solidă;
 • autonomie suficientă;
 • senzorul de amprentă funcționează extrem de rapid și precis;
 • suport software (asta dacă va repeta exemplul lui Huawei P8 Lite ce rulează momentan ultima versiune de Android).

CONTRA

 • foarte multe aplicații preinstalate, mult bloatware.
 • Pingback: Huawei P9 Lite – review « InfoZAP()

 • Florin Valentin Panait

  Isi merita banii?E bun pentru un adolescent ce sta mereu pe facebook ,instagram ,youtube?

  • Nex Nux

   Are acumulator bun, dar daca il folosesti non stop, nu apuci seara cu el. Eu unul am cam 2-3 ore de ecran aprins, jocuri, navigare, plus ca eu nu deconectez niciodata datele si wifi, si ajung seara acasa cu acumulatorul aproape gol. Repet, il forjez de ii ies fulgii, asa cum am facut si cu p8 lite. Per total, sa zicem ca acumulatorul e cam 20-25% mai bun decat pe predecesor.

  • Cristian

   Pentru un smartphone importat oficial și cu garanția producătorului de 2 ani, răspunsul este da . Iar prețul de 1,200 RON este de lansare, va scădea în curând . Însă în prezent Huawei mai vinde în România același smartphone la un preț de lansare de 1,000 RON în persoana lui Honor 7 Lite ( mai este cunoscut pe alte piețe ca Honor 5C ) iar interesul foarte mare care l-am remarcat față de acest smartphone din partea publicului, mă face să cred că în a doua jumătate a lui 2016 în România best-seller-ul Huawei va fi Honor 7 Lite . Este identic ca specificații cu Huawei P9 Lite, în plus având carcasa metalică . Când P9 Lite va ajunge 1,000 RON, Honor 7 Lite va ajunge cu siguranță 800 RON, un preț imbatabil pentru un smartphone importat oficial .

  • mr X

   Ai telefoane in piata (alte branduri) pe la 3-4-500 lei cu performante suficiente pentru ce ai tu nevoie.

  • Adrian Sirbu

   Da,este cel puțin perfect pentru activitățile de zi cu zi. Poate doar la partea audio va trebui sa îl testezi

 • Nex Nux

  Eu il am de o luna. Am renuntat la p8 lite, in favoarea lui, si sincer, nu am ce sa-i reprosez…

 • Ungurean Adrian

  E mai bun Samsung a5 2016 decât pocnitoarea asta de Huawei da e mai scump

  • theozanhan

   Pocnitoare? Masoara ti cuvintele, te arunci ca musca n lapte cu afirmatia asta. O sa ai parte de niste reply uri care te contrazic :)) Iti spun eu ca huawei nu prea face pocnitori de la 600 de lei in sus.

  • Florin Valentin Panait

   Eu cred ca pocnitoare e samsung-ul asta.Am pus mana pe un a5 si se blocheaza de vai mama lui..Nu iti da cu parerea pana nu incerci.

  • pascaleandrei

   TOATE Samsung A-urile nu au display prea responsive, iar dupa ce stau in standby cel putin 5 minute, daca le deschizi, nu poti sa tragi bara etc. Sunt bune, dar unora chiar nu le-ar placea aceste “nimicuri”. Eu, de exemplu, vreau ca smartphone-ul sa raspunda instant.

  • mr X

   Lucrezi la Samsung cumva sau ai ceva cu vreun model mai vechi de Huawei ?

 • Rebelulll

  Deocamdata la 1.150lei nu e un hit. Poate cand o sa coboare sub 900 mai vorbim.
  Am stat azi 30 minute si am intrat pe fb-ul celor de la Huawei Romania si am dat de persoane foarte needucate, care habar n-au sa vorbeasca, sau posteaza acolo pe langa subiect si nu stiu din ce motiv, ba chiar mai lauda ca p8 lite bate orice samsung.

  Credeam ca posesorii de huawei sunt o liga mai selecta, mai educata, care stiu sa aprecieze un telefon nu doar dupa brand si care nu vad mereu samsung si apple, la fel cum am o parere despre posesorii de saab si volvo, dar cand intrati acolo si vedeti cati “dorei” sunt, imi vine sa …

  Desigur, mai sunt si oameni care fac exceptie de la regula, insa din cate am vazut majoritatea care posteaza acolo sunt buni de trimis la circ. :)))))

  • Nex Nux

   Si p8 lite tot de la 1200 a plecat. Se prea poate sa mearga si p9 pe urmele lui ca succes .

 • Marian

  Spuneati ca in curand o sa vedem in review-uri.. ce luminozitate are ecran, cati decibeli scoate difuzorul..cât de repede se incarca, etc. mai dureaza :D?

 • ionut

  Un telefon bun.Fata de G3 -ul meu, asta chiar are baterie.De ecran nu mai zic…afara se vede perfect.La G3 ma chiorasc sa vad ceva.
  Softul camerei nu e fb pus la punct.E vizibil destul zgomot la zoom.Cu setarile pe manual ies mult mai bine, inclusiv in lumina slaba.
  Senzorul de amprenta f bun, la fel si constructia, spatele pare a fi facut din metal desi e plastic.

 • Bordei Aurelian

  Salut!
  Samsung J 5 (2016) sau Huawei P9 Lite!?

 • Cerevel

  Am acest telefon de o saptamana timp in care am l-am butonat intens. In general sunt multumit dar are o problema la fotografiere si filmare in sensul ca uneori nu focalizeaza corect (cercul care indica focalizarea se “aprinde” in mod repetat si fotografiile sau filmele ies neclare). Am resetat telefonul la setarile din fabrica dar se intampla la fel. Telefonul este de la Orange si ma gandesc daca sa-l trimit pt. reparatie in garantie (avand in vedere problemele pe care le-am avut in trecut0 sau sa il returnez in perioada de gratie de 14 zile (comanda a fost facuta on line). Mai are cineva astfel de probleme. Am citit pe diverse site-uri ca Huawei ar cam avea probleme la partea foto.

 • Woodpecker

  Am avut un p8 lite, pana saptamana trecuta cand mi-a fost furat. Acum mi-am luat un p9 lite, care intr-adevar arata mult mai bine. Dar am o problema mare. Semnalul intre telefoane nu se compara. Pe P8 lite aveam semnal 3g chiar si in incaperi, iar pe P9 lite n-am 3g nici in oras. P8-ul l-am achizitionat de la telekom prin portare, iar p9 lite l-am luat la liber. Exista ceva setari sau ar trebui sa merg la Telekom sa-mi faca ei ceva la tel?

 • Marian Florin Bodiu

  Am cumpărat telefonul de câteva săptămâni și sunt foarte multumit de el, am inceput cu huawei g6, 4g, dupa care huawei p7, p8 si acuma p9 lite venus gold am fost foarte multumit de toate pana acuma! Isi merita banii! Poate ca HUAWEI nu este o marca asa cunoscuta dar o sa fie in timp daca o sa vina tot cu mai multe îmbunătățiri! :)

  • Lucian

   Salutare, ce.mi recomanzi intre P8 si P9 Lite? Multumesc!

 • Mitza Owner

  Buna,are Led de notificari?

 • Pingback: Ce a reprezentat 2016 pentru Gadget.ro? : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Pingback: TOP 5: Telefoane mobile de tip best-buy în oferta Vodafone la început de 2017 : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Pingback: Huawei P8 Lite (2017) – smartphone cu nume bizar lansat în Europa : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Pingback: Huawei P8 Lite 2017 - cel mai mare adversar al lui Huawei P9 Lite? : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Pingback: HTC Desire 10 Lifestyle - review : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Stefan Valean

  nu imi pot face cont google sau sa ma conectez la contul meu , dAU ADAUGARE CONT, SELECTEZ GOOGLE, IMI PUN MAILUL MEU SI DUPA AIA SE INCARCA DAR NU SE INTAMPLA NIMIC , AM ASTEPTAT SI 30 MIN SI NU SE INTAMPLA NIMIC , daca vreau sa adaug cont nou , la fel se intampla

 • Pingback: După Smiley în 2016, anul acesta ambasadorul Huawei în România este Inna : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Pingback: Huawei P9 Lite primește Android 7.0 Nougat cu Emotion UI 5.0, în România : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Mircea Munteanu

  Salut! Am conectat Huawei p9 lite la lap, prin cablul de date, al telefonului, il vede doar ca icon, dar, daca dau click dublu pe el, arata ca, folderul este gol! Am omis eu ceva? Multumesc!

 • Pingback: Huawei își consolidează poziția a 2-a în România pe piața de telefoane mobile: 17.6% în primele 7 luni din 2017 : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()