Diverse

Huawei are ambiții mari și nu doar pe segmentul telefoanelor și tabletelor cu Android. În cadrul CES 2014 au prezentat Huawei Tron. Sub această denumire se ascunde o consolă cu Android, polivalentă.

Specificațiile lui Huawei Tron: NVIDIA Tegra 4 quad-core, 2 GB RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD de până la 32 GB, USB 3.0, Wi-Fi a/b/g/n/ac.

Rulează Android 4.2.3 Jelly Bean cu o interfață grafică gândită de compania chineză pentru ecranele de mari dimensiuni. Alături de consolă au prezentat și un gamepad care la prima vedere amintește direct de controller-ul de la Xbox 360. Nu are suport pentru Google Play ci doar pentru un magazin de aplicații al Huawei. Presupun că nu este chiar așa greu să instalezi Google Play pe Huawei Tron. Mai sunt și alte magazine de aplicații Android la fel de bogate ca Google Play pe care, teoretic, ar trebui să le suporte și consola Huawei.

Preț – 120 dolari în China cu disponibilitate din luna mai 2014.

Sursa: AndroidAuthority.com / Credit foto: The Verge
Categorii: console

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.