Accesorii inteligente

Mophie a lansat două huse pentru Samsung GALAXY Note8, una cu baterie externă de 2950 mAh încorporată și alta clasică. 

Husa cu baterie externă are un preț de 99.95 dolari și este compatibilă cu încărcarea wireless pe standard Qi, suportă și tehnologia Mophie Charge Force (magnet ce permite prinderea de încărcător wireless compatibil, dar și de alte accesorii).

Husa clasică fără baterie externă se oprește la 49.95 dolari și dispune de Mophie Charge Force.

Care-i treaba cu Mophie Charge Force?

Îți permite să încarci telefonul fără să îndepărtezi smartphone-ul din husă (asta se întămplă și pe husele Samsung sau ale altor producători, câtă vreme nu au metal în componentă sau nu sunt excesiv de groase). Plus că magnetul ajută în susținerea terminalului, astfel încât să fie preîntâmpinate unele intemperii / accidente. Sunt și accesorii cu magnet ce permit prinderea telefonului pe o gură de ventilație, baterii ce permit încărcarea telefonului în mod wireless etc.

Sursa: Mophie.com

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro + OnePlus 6T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.