HyperX Fury DDR4 Hardware

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology Inc., unul dintre principalii producători mondiali de memorii, adaugă în gama HyperX FURY DDR4 memoriile dual-channel de 8 GB și 16 GB.

Noile kit-uri oferă overclocking automat prin funcționalitățile plug-and-play pentru cele mai performante desktop-uri high-end, care utilizează cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core, cunoscute sub numele de cod Skylake.

HyperX FURY DDR4 oferă latență redusă și sunt disponibile la frecvențe de 2133MHz, 2400MHz și 2666MHz. De asemenea, noile memorii benficiază de eficiența energetică de 1.2V specifică DDR4, fără a fi necesară ridicarea tensiunii pentru a atinge frecvențe mai mari.

Printr-un design asimetric, memoria HyperX FURY DDR4 reușește să distribuie mai puțină căldură și se potrivește cu cele mai noi componente hardware.

 • Liviu

  Da Dar… Prin ridicarea tensiunilor și cu ceva skill poți strânge latențele și creșterea frecvențelor dacă chip urile permit… Poți face magie

 • koss_x_treeme

  Cu mentiunea ca hyper x din 2014 a devenit brand de sine statator.. :) Vechile memorii hyper x erau brandate kingston hyper x :)

  • Liviu

   Aceeasi Marie dom`le … cu doar o alta palarie .