HyperX Fury DDR4 Hardware

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology Inc., unul dintre principalii producători mondiali de memorii, adaugă în gama HyperX FURY DDR4 memoriile dual-channel de 8 GB și 16 GB.

Noile kit-uri oferă overclocking automat prin funcționalitățile plug-and-play pentru cele mai performante desktop-uri high-end, care utilizează cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core, cunoscute sub numele de cod Skylake.

HyperX FURY DDR4 oferă latență redusă și sunt disponibile la frecvențe de 2133MHz, 2400MHz și 2666MHz. De asemenea, noile memorii benficiază de eficiența energetică de 1.2V specifică DDR4, fără a fi necesară ridicarea tensiunii pentru a atinge frecvențe mai mari.

Printr-un design asimetric, memoria HyperX FURY DDR4 reușește să distribuie mai puțină căldură și se potrivește cu cele mai noi componente hardware.

Categorii: periferice

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește Sony Xperia XZ, Xiaomi Redmi 3 și Canon EOS 600D + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.