Retelistica

UPC și-a actualizat pachetele de internet fix și cred că merită a fi făcută o comparație cu rivalul său direct – RCS-RDS. Haideți să descoperim împreună ce oferă cele două companii la nivel de abonamente pentru internetul fix. 

A. Entry-level;

UPC are un singur avantaj și anume faptul că în pachet este prins și router-ul. În rest, RCS-RDS la un preț mai mic oferă viteze de internet superioare. Știu că și RCS-RDS aduce un router gigabit – chirie de 4.8 lei pe lună sau 238 lei în total. Cu 33 lei, ești acoperit și în ce privește router-ul Wi-Fi pe oferta Digi Net Fiberlink.

B. Mid-range;

Cei 6 Mbps în dreptul upload-ului aduși de către UPC Connect 300 sunt cu adevărat modești în acest preț și pentru așteptările generate de internetul fix în 2017.

C. High-end;

Upload mediocru la UPC Connect 500, Fiberlink 1000 + router-ul în custodie cu 4.8 lei pe lună și tot faci o economie față de oferta UPC.

Cel puțin pe hârtie, RCS-RDS joacă în altă ligă față de UPC (ofertă comercială, raport preț / beneficii).

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.