Diverse

Proverbul românesc “Vulpea care nu ajunge la struguri, spune că sunt acri” se potriveşte mănuşă pentru relaţia BroadcomQualcomm.

Presupunând că ştiţi deja de interesul Broadcom de a achiziţiona Qualcomm şi de oferta actuală de aproximativ 120 miliarde de dolari, ducem povestea celor două la un alt nivel. Broadcom vrea să apeleze la toţi aşii pe care îi are pentru a finaliza propunerea de achiziţie cu succes, chiar dacă trebuie să calce pe cadavre pentru a face acest lucru.

Dacă iniţial a reuşit să schimbe o parte dintre directorii Qualcomm care se opuneau achiziţiei, acum acuză compania de dezvoltarea unor relaţii puternice de colaborare cu guvernul chinez, implicit angajarea unor rude ale oficialităţilor chineze. Obiectivul acestor afirmaţii este acela de a activa autorităţile americane care în acest moment nu recomandă finalizarea acestei tranzacţii, deoarece o consideră ca fiind una riscantă.

Trebuie să recunosc că nu îmi dau seama cum vrea Broadcom să sensibilizeze oficialii Qualcomm prin astfel de acţiuni iritante, însă în acest context achiziţia pare mai dificilă ca niciodată.

Sursa: phonearena.com
Categorii: diverse

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.