Tablete

Odată cu lansarea iPad mini, era de așteptat ca Apple să scoată și o reclamă cu care să-și promoveze tableta. Tot odată cu lansarea iPad mini, era de așteptat și ca acei competitori direcți ai aceste tablete, precum este Google Nexus 7, să încerce să își re-promoveze propriul produs. Cei de la Amazon au încercat o abordare de tip anti-reclamă, în care comparau pe pagina principală a site-ului diferențele esențiale dintre iPad mini și Kindle Fire HD, pentru a evidenția avantajele propriei tablete.

iPad mini:

Google Nexus 7:

Pentru ca această comparație să fie completă, priviți și reclamele pentru Samsung Galaxy Tab 2 7.0 și Kindle Fire HD. Țin să menționez că aceste reclame nu sunt noi, ci au apărut în preajma lansării produselor respective.

Samsung Galaxy Tab 2 7.0:

Kindle Fire HD:

Care dintre reclamele de mai sus este cea mai originală? Care își promovează produsul cel mai bine? Care vă place cel mai mult? Mie mi-au plăcut toate și rămân imparțială deocamdată, pentru a nu influența părerile voastre. Așteptăm feedback!

  • De ce tot apare articolul asta in top pe site de fiecare data:

    Dragă MediaPro, dragă CNA: vrem soluţii nu bastoane! [opinie]. Nu-si mai da nimeni seama cand apar articole noi

  • DeianStancu

    Galaxy Tab 2 7″ ofera si telefonie GSM, iPad Mini ofera multe aplicatii.
    Kindle Fire nu ofera nimic, ia in schimb banii si te lasa cu ochii in soare. Nici unul din serviciile alea nu functioneaza in Romania. :(:(