Telefoane Mobile

iPhone 7 este cel mai nou smartphone al producătorului american Apple şi încă de la prezentarea oficială de aseară a creat o serie de polemici mai mult sau mai puţin normale. Cea mai aprigă dintre acestea este data de dispariţia portului jack de 3.5 mm şi utilizarea portului lightning în locul acestuia.

Cu toate acestea o altă problemă mi se pare mai sensibilă decât cea menţionată anterior. Se pare că în informaţiile legate de garanţie scrie negru pe alb că Apple nu acoperă eventualele probleme apărute dacă iPhone 7 se strică în contact cu diverse lichide. Acest lucru este foarte bizar în condiţiile în care au declarat sus şi tare că este primul iPhone cu certificare IP67, adică este rezistent în contactul cu apa și praful.

O altă ciudăţenie apărută în termenii garanţiei este aceea că această rezistenţă la apă şi praf nu este una permenantă. Adică după câteva luni de utilizare sunt şanse foarte mari ca iPhone 7 să îşi piardă proprietăţile certificării IP67 şi să se strice chiar şi la câteva picături de ploaie. Ciudat, foarte ciudat !

iphone-7

Sursa: gsmarena.com
Categorii: apple

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.