Telefoane Mobile

iPhone a ajuns la o vârstă rotundă – 10 ani. Compania americană pregătește o mică revoluție în materie de design, iar iPhone 8 nu va merge pe linia consacrată de iPhone 6 / iPhone 6S / iPhone 7. 

Marques Brownlee a primit o clonă destul de bine realizată de iPhone 8, un mockup ce respectă mai toate zvonurile de până acum. Companiile ce fac huse și alte accesorii pentru smartphone-ul Apple au primit astfel de mockup-uri ca să-și calibreze liniile de producție.

Ecranul ocupă o mare parte din partea frontală. Uite că în sfârșit s-a gândit și Apple să aducă un raport display / corp cât mai bun. Pe de altă parte, soluția aleasă cu decupajul din partea superioară (cameră frontală, difuzor, senzor de lumină ambientală) aș spune că este cu dus și întors. Punctează la partea practică, la design strică un pic din imaginea de ansamblu.

Este clar că Apple vrea să joace diferit și riscă puțin față de rețeta tradițională. Merită să extindem discuția în rubrica de comentarii.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.