Diverse

Jeff Bezos este cunoscut pentru poziția sa de CEO al Amazon, dar avem un multi-talent în genul lui Elon Musk, cu implicare în zone distincte. Este fondatorul BlueOrigin și patronul publicației Whashington Post, printre altele.  

Amazon a organizat o conferință dedicată roboticii numită MARS, iar Jeff Bezos nu s-a sfiit în a testa un costum robotizat numit Method-2 dezvoltat de către compania sud-coreeană Hankook Mirae Technology.

Mai multe detalii în clip:

Cântărește 1.5 tone și are o înălțime de 4 metri. Method-2 se află într-un stadiu incipient, nu se poate deplasa și doar brațele par a prelua mișcare utilizatorului.

La prima vedere a clipului mi-a adus aminte de costumul robotizat din Avatar, doar că acolo avea o aplicație militară, iar în cazul de față nu este clară direcția în care se merge cu dezvoltarea sa. Mai întâi să-l facă a merge. :)

Jeff Bezos și costumul robotizat;

 

Categorii: diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.