Tablete

Mai există o nișă pentru dispozitivele de tip e-reader, iar Amazon joacă un rol important prin Kindle. Cea mai nouă iterație se numește Kindle Oasis și aduce un ecran mai mare – de la 6 ajunge la 7 inch și rezistență la contactul cu apa prin certificarea IPX8. 

Specificații Kindle Oasis;

  • display de 7 inch cu 300 dpi, certificare IPX8 (până la 2 metri adâncime pentru 60 de minute);
  • de la 8 la 32 GB spațiu de stocare;
  • Wi-Fi + 4G sau Wi-Fi + bluetooth;
  • dimensiuni de 159 x 141 x 3.4 – 8.3 mm grosime, greutate de 194 gr.

Ecranul este iluminat și are mai multe LED-uri față de generația anterioară. Carcasa a fost realizată din plastic + aluminiu. Acumulatorul a fost mărit, dar nu am găsit capacitatea exactă.

Prețurile din SUA: 

Kindle Oasis în ediția a 2-a cu 8 GB stocare – 249 dolari;

Kindle Oasis în ediția a 2-a cu 32 GB stocare – 300 dolari.

Nu se știe prețul pentru varianta cu 4G + Wi-Fi. Presupun că ajunge pe la 350 dolari, cel mai probabil. Debutează în SUA din 31 octombrie și nu se știe nimic legat de costurile recomandate pentru Europa.

Sursa: Amazon.com
Categorii: tablete

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.