Hardware

Se pare că Samsung a început curăţenia de toamnă şi încearcă să scape de diviziile fără un viitor cert. Dacă în luna septembrie a vândut către HP divizia de printing pentru 1 miliard de dolari, noi informaţii din Coreea de Sud ne spun că Samsung poartă trative cu Lenovo pentru a-şi vinde afacerea de PC-uri.

Discuţiile au fost demarate în urmă cu câteva luni, iar în acest moment par a fi destul de avansate. Analiştii sud-coreeni susţină că tranzacţia s-ar putea realiza pentru suma de 850 milioane de dolari, însă negocierile viitoare pot influenţa valoarea finală.

Nicio companie nu a oferit un punct de vedere oficial legat de acest subiect, de aceea nu m-ar mira ca în 2-3 luni divizia de PC-uri Samsung să treacă în curtea Lenovo.

lenovo

Sursa: sammobile.com
Categorii: lenovosamsung

Despre autor

Profile photo of Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

  • happyday

    Nici nu știam ca ăștia produc PC-uri. Oricum, cred că n-am pierdut nimic.
    Diviziei de mașini de spălat nu-i fac vânt? Nu că ar fi interesat cineva s-o cumpere dupa ce-au produs modele care făceau striptease, aruncandu-si componentele în mandibulele bieților proprietari. :)