Hardware

Lenovo a anunţat lansarea în România a trei noi desktopuri de gaming Lenovo Legion: Y920, Y720 şi Y520. Acestea sunt certificate VR-ready şi oferă pasionaţilor de jocuri PC un nivel de personalizare şi performanţă care corespunde nevoilor lor.

Lenovo Legion Y920 Tower a fost conceput pentru cei mai serioși dintre gamerii pe PC. Acest sistem complet este prevăzut cu procesoare Intel Core i7-7700K quad-core, placă video până la NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB, una dintre cele mai performante plăci grafice de pe piață, memorie DDR4 Corsair Vengeance LPX de 32GB și sistem opțional de răcire integrat Asetek pe bază de lichid.

Lenovo Legion Y720 Tower este prevăzut cu procesor până la Intel Core i7-7700, memorie opțională de 16GB Intel Optane pentru un timp de răspuns rapid, precum și placă grafică până la NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB. Sistemul Lenovo Legion Y720 Tower oferă un pachet esențial de procesare și grafică și poate rula cele mai solicitante jocuri.

Lenovo Legion Y520 Tower este construit pentru pasionații de jocuri pe consolă care doresc să testeze lumea jocurilor pe calculator. Acest sistem pune pe primul loc grafica și viteza de procesare necesare și reprezintă un mijloc excelent pentru a face primii pași în lumea jocurilor PC. Dispozitivul include suport pentru redarea live a jocurilor cu ajutorul Mixer, DirectX 12 și aspect format lat 21:9. Toate acestea sunt completate de placa grafică până la NVIDIA GeForce GTX 1060 și un procesor până la Intel Core i7-7700. Dispozitivul poate fi upgradat ușor pentru utilizatorii care doresc să modifice anumite componente, ceea ce face ca Lenovo Legion Y520 Tower să fie un mijloc ideal pentru gamerii care vor să facă cunoștință cu lumea jocurilor pe calculator.

Prețurile recomandate pentru noua gamă de PC-uri Lenovo Legion Gaming Towers sunt:

 • Lenovo Legion Y520 – începând de la 3.000 lei;
 • Lenovo Legion Y720 – începând de la 4.600 lei;
 • Lenovo Legion Y920 – începând de la 7.400 lei.
 • Pingback: Lenovo Legion Y920, Y720 şi Y520– desktopuri de gaming lansate în România - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Alexandru Stan

  Nu le vad sa aiba succes.
  De ce nu au trecut inca pe coffe lake? (Nu sunt placi de baza low cost in stoc,momentan exista doar seria Z, ce permit overclock) dar ca si cumparator, nu mi-as dorii un procesor din generatia veche.
  Personal consider ca, daca esti pasionat de “gaming” trebuie sa ai si ceva ideei de hardware incat sa iti alegi piesele de unul singur.

  • NBA

   Da, “petardele” ălea de Kaby Lake nu mai pot face față la nici un joc, e o necesitate cea mai nouă generație de procesoare pe laptop…

  • Alexandru Stan

   Laptop?

  • NBA

   Da, n-am văzut că era vorba despre PC-uri de gaming.
   Ideea rămâne totuși.

 • Gabriel C.

  Hei, salut! Imi puteti spune in ce masura un astfel de sistem este potrivit pentru Graphic Design(video, foto si modelare 3D+randare)? Pentru ca vad ca placa video si procesorul par ok si pentru G.D., nu si monitorul. Plus ca sistemele astea de gaming sunt relativ ieftine in comparatie cu cele dedicate G.D.
  Ar fi interesant un articol cu niste recomandari pentru un sistem decent de Graphic Design incadrat in anumite limite de buget.(de exemplu, un student poate dispune si de 4000 RON pentru o unitate, un designer angajat de 10000, iar o firma serioasa da cat e nevoie.