Alături de Lenovo ThinkPad X1 Carbon a fost prezentat și convertibilul ThinkPad X1 Yoga ce cu această ocazie a ajuns la a 4-a generație. 

Prima generație a debutat în cadrul CES 2016.

Câteva din informațiile furnizate în comunicat:

  • procesoare Intel din generația a 8-a;
  • caracasă din aluminiu într-o nuanță botezată Iron Grey, de la 1.35 kg și grosime de 15.2 mm, rame subțiri ce i-ar fi redus amprenta cu 17%;
  • difuzoare Dolby Atmos + microfoane capabile să înregistreze la distanță;
  • compatibil cu stația dock – ThinkPad Mechanical Dock;
  • primește opțiune de conectivitate LTE Cat.16 – viteze de până la 1 Gbps în download;

Debutează din iunie 2019, iar prețul de start este de 1929 dolari în SUA. Interesant este că l-au poziționat cu 200 dolari peste TkinkPad X1 Carbon.

Declarație oficială:

„Crearea lui ThinkPad X1 Yoga 2019 ne-a făcut să ne întoarcem la tabla de design și să găsim noi variante”, a declarat Jerry Paradise, vicepreședinte Commercial Product Portfolio. „Provocarea de a reinventa tehnologia, design-ul și materialele păstrând însă fiabilitatea, calitatea și utilitatea așteptate de la un ThinkPad a fost uriașă, însă rezultatul final le va oferi clienților o experiență minunată”.

Categorii: lenovonotebook

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.