Telefoane Mobile

Știam că Lenovo a început a miza din ce în ce mai puternic pe brandul Motorola în ce privește segmentul de telefoane mobile, dar uite că avem un reprezentant de seamă cu prezentare oficială pe 14 iunie – Lenovo Z5. 

Un oficial al companiei chineze a specificat că Lenovo Z5 se va apropia de valoarea de 100% în ce privește raportul display / corp. Acum fiind vorba de Lenovo, aș spune că avem o afirmație mai cu greutate față de companiile B brand ce ar fi în stare să scoată în materialele de presă și valori de peste 100%.

Chang Cheng a spus că 4 tehnologii vor ajuta în atingerea unui raport display / corp cât mai bun. Presupun că vom avea un cititor de amprentă sub ecran, un difuzor integrat în genul a ceea ce a livrat prima generație de Xiaomi Mi Mix. Să vedem cum vor gândi și integrarea pentru camera frontală.

Apreciez faptul că lipsește decupajul din partea superioară. Acum este clar că 100% nu vor obține, dar un procent de peste 90% pare plauzibil, cine știe undeva în jurul a 92 – 95%.

Sursa: AndroidPure.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.