Diverse

Apple gândeşte pe termen lung şi încheie parteneriate esenţiale pentru un viitor lipsit griji la capitolul furnizori. LG este unul dintre cei mai apropiaţi parteneri Apple, mai exact LG Innotek, filiala ce produce senzori foto.

Pentru că relaţia de colaborare este şi va fi una complexă, LG a construit în Vietnam o nouă fabrică ce va produce ani buni de acum înainte doar module foto pentru compania americană. Conform surselor neoficiale, LG ar fi investit peste 230 milioane de dolari în realizarea ei, iar în urmă cu doar câteva zile au pornit şi primele teste pentru liniile de producţie.

Noua fabrică din Vietnam va funcţiona la capacitate maximă chiar de luna viitoare, aceasta fiind capabilă să livreze aproximativ 100.000 senzori foto / zi. Modulele foto vor fi prezente în cele trei noi modele de iPhone-uri.

Pentru a înţelege cât de important este Apple pentru LG Innotek, dintr-un total de 6.2 miliarde de dolari venituri estimate în 2017, peste 57% dintre acestea provin doar din contractul de colaborare cu compania americană.

Sursa: patentlyapple.com
Categorii: applelg

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.