Îl folosesc de câteva săptămâni prin amabilitatea Orange și a sosit momentul să-i redactez recenzia completă. LG G6 a devenit un adevărat best-buy, unul dintre cele mai interesante telefoane mobile la momentul actual, în contextul în care mai toate flagship-urile Android au urcat în stratosferă în ce privește prețurile de raft (Pixel 2 la 800 euro este cel mai recent exemplu).

LG G6 vă spun din start că impresionează în mod plăcut, în multe puncte-cheie (design, display, cameră foto și video etc). LG și-a făcut temele mult mai bine față de ceea ce am primit la pachet în cazul predecesorului, LG G5. Au renunțat la ideea de smartphone modular și la accesul către acumulator, carcasa metalică înlocuită de sticlă pe spate, display mai mare într-un corp compact etc.

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone Android de tip best-buy, vă invit să citiți recenzia de față. Încep prin a-i detalia specificațiile hardware.

Specificații

Design

În pachet dați de smartphone, încărcător pe 5V / 1.8A sau 9V / 1.8A, cablu USB type-C – USB, căști de tip in-ear pe alb și pe jack de 3.5 mm,  ghid de pornire rapidă și certificat de garanție, agrafă pentru slotul dedicat nanoSIM și cardului microSD. Are folie de protecție aplicată peste ecran din fabrică.

L-am primit la review în culoarea neagră și pot să spun că telefonul impresionează de la primul contact. Raportul display / corp urcă la peste 78% și nu-l simți ca pe un smartphone cu diagonală a ecranului de 5.7 inch, mai degrabă de 5.3 – 5.4 inch. Logo-ul LG a fost stilizat neintruziv la bază. Carcasa metalică iese în evidență pe cele 4 laterale și ajută pe partea de grip, au ales să nu aducă un metal lucios precum Samsung pe GALAXY S8 și S8 Plus. Marginile mai generoase contribuie la senzația că nu alunecă din mână. Pare un smartphone mai bărbătesc, elegant și bine construit.

Pe marginile laterale veți observa și zonele dedicate antenelor – așa numitele arc band – două în partea superioară, una la bază și alte două pe lateral stâng și dreapta. Le puteți observa mai bine în galeria exhaustivă de imagini cu LG G6 ce însoțește articolul.

Display-ul este ușor rotunjit în cele 4 colțuri ale sale, dar nu avem un panel curbat și cumva apreciez decizia sud-coreenilor. În sensul în care incidența spargerii ecranului este mai mică pe un telefon cu ecran convențional față de unul curbat în ambele laturi. Sticla de pe spatele lui G6 nu mi s-a părut că ar acumula amprentele în ritm alert, presupun că au mers pe vreun tratament de tip oleofobic. Ansamblul format din camera duală nu iese în evidență față de linia generală a spatelui. În cele câteva săptămâni de utilizare nu am folosit husă de protecție și lentila din plastic nu a adunat nicio zgârietură.

Cititorul de amprentă a fost adus într-un spațiu ce-l face ușor de accesat. Are și rol de power/ pornire, iar accesat împreună cu volum Down realizează o captură de ecran.

LG G6 este unul dintre cele mai frumoase telefoane mobile testate în 2017. Pe lângă design punctează bine și la partea practică (jack de 3.5 mm, slot pentru cardurile microSD, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful + MIL-STD-810G definit de standardele armatei americane, ramă metalică ce contribuie la partea de grip, excelent construit).

Ecran și sunet

IPS de 5.7 inch cu rezoluție 2880×1440 pixeli, raport display / corp de 78.6% și densitate a pixelilor de 564 ppi. Ecranul este protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, iar din fabrică are montată și o folie de protecție (cel puțin sample-ul sosit la review din partea Orange, nu pot să confirm pentru versiunea comercială).

Este cel mai bun IPS din ce am văzut până acum la lucru. LG a investit serios în R&D și au redus mult din ecratul față de AMOLED-urile Samsung. Știu că sunt persoane ce preferă IPS-urile și spun că AMOLED-uriel ar avea culorile în modul vivid (de la GALAXY Note 4 aș spune că au rezolvat problema asta). Fiecare cu preferințele sale și până la urmă este bine că avem de unde alege.

Avem luminozitate ridicată, unghi larg de vizualizre și culori cu adevărat plăcute, naturale. Ecranul lui LG G6 are certificare Dolby Vision și HDR10, iar în aplicațiile compatibile vă bucurați de o vizualizare spectaculoasă a conținutului afișat. Are filtru pentru lumina albastră, dispune și de funcția double tap pentru activarea ecranului de blocare / deblocare. Nu am găsit profile dedicate pentru reglarea ecranului în funcție de preferințele utilizatorului.

Tastele de control sunt de tip touch buttons, configurabile și integrate direct în interfața sistemului de operare. Ecranul de start merge a fi setat cu sertar de aplicații sau fără, a primi un update firmware în acest sens sau în stilul EasyHome cu fonturi mari, pentru cei ce au probleme de vedere, mai în vârstă etc.

Sunetul cade în sarcina difuzorului de la bază. Se aude clar și puternic, cu mult bass și as spune că l-au calibrat mai bine față de ce oferă Samsung pe S8 și S8 Plus (mici distorsiuni la maxim, excelent pe la 85 – 90%). Jack-ul de 3.5 mm se află în partea superioară, iar reglarea volumului se face din lateral stânga. Căștile din pachet sunt de tip in-ear, albe (deși smartphone-ul sosește în varianta neagră). Firul este îmbrăcat într-un material textil, pentru un plus de rezistență în timp. Impresionează și aici prin volum, deși la maxim parcă deranjează puțin. Îl recomand a fi utilizat pe la 75% pe jack-ul de 3.5 mm, excelentă redare a întregului spectru (joase, medii și înalte, efecte stereo plăcute). Recomand căști separate de bună calitate pentru un sound complet. Am testat cu JBL in-ear momentum pentru Android = Jos pălăria, o adevărată plăcere să-l folosești pe LG G6. DAC-ul dedicat își face datoria din plin.

Hardware, sistem de operare și aplicații

LG nu a reușit să facă rost de Qualcomm Snapdragon 835 la început de an – întregul prim lot a fost antamat de către Samsung și a trebuit să folosească cel mai bun procesor din 2016 – Qualcomm Snapdragon 821. Îl ajută 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Inițial, LG G6 a debutat la peste 3000 lei, iar Snapdragon 821 + 32 GB stocare nu-l ajutau prea mult în competiția cu Samsung GALAXY S8 (ansamblu hardware mai puternic + 64 GB stocare). Între timp, prețul lui LG G6 a ajuns pe la 2000 lei și deja putem discuta diferit.

Informații relevate de CPU-Z pentru LG G6;

Este cert faptul că Snapdragon 821 are suficientă putere de procesare spre a rula orice aplicație sau joc. Și cred că în 1.5 – 2 ani nu va avea nicio problemă în a se descurca exemplar.

Rulează Android 7.0 Nougat cu interfața LG UX 6.0. Putem spune că avem o interfață evoluată, mult mai bine față de ceea ce aduceau pe LG G5. Totuși, ar mai fi diverse aspecte de pus la punct, să respecte mai mult guide line-ul stabilit de Google pentru 7.0 Nougat. Poate ne vor face vreo supriză plăcută când vor porta Android 8.0 Oreo pe G6.

Setările sunt grupate în continuare pe categorii: Rețele, Sunet și Notificare, Afișaj și General. Fiecare cu submeniurile sale. Ecranul de start merge a fi customizat după cum am punctat la capitolul Ecran și Sunet (toate aplicațiile și widget-urile direct pe ecranul de start sau sertar cu aplicații etc). Nu trebuie să ne ascundem în a spune că interfața UX 6.0 pare bătrânicioasă, nu prea are legătură cu Material Design. Aș zice că pot face o muncă mult mai bună și mi-aș dori să văd că țin cont de feedback-ul adunat din partea clienților, site-urilor tech etc.

Nu am avut probleme în ce privește o eventuală supraîncălzire, mi s-a părut a fi rapid în preluarea comenzilor și nu am dat de momente cu lag sau situații speciale. Hardware-ul + software-ul sunt concepute spre a funcționa bine spre foarte bine. Se vede că până la urmă avem de-a face cu o companie mare din domeniul smartphone-urilor. În cele câteva săptămâni de utilizare a primit mai multe patch-uri firmware, ultimul de peste 700 MB. Nivelul corecțiilor de securitate a fost actualizat la nivelul 1 august 2017.

Aplicații preinstalate pe LG G6;

Aplicații Android: Căutare Google, Gmail, Hărți, YouTube, Drive, Muzică Play, Duo, Google Foto, Documente, Foi de calcul, Prezentări, Chrome, Magazin Play;

Aplicații LG: LG Friends Manager, LG Health, LG Mobile Switch, Obiective, QuickMemo+, RemoteCall Service, Smart Doctor, LG SmartWorld, Găsiți dispozitiv;

Alte aplicații: Calculator, Calendar, Cameră, Ceas, Contacte, Descărcări, E-mail, Evernote, Galerie, Înregistrare audio HD, Manager de fișiere, Mesaje, Muzică, Radio FM, Telefon, Transmisie celulară.

Sunt câteva aplicații aduse de LG, unele cât de cât utile, altele puse acolo doar ca să încarce dispozitivul.

LG Friends Manager – ajută în conectarea accesoriilor 360 VR sau camerei ce filmează la 360 de grade. De aici și poți controla respectivele accesorii;

LG Health – adună datele înregistrare de smartphone și devine un asistent de fitness personalizat;

LG Mobile Switch – ajută în transferul datelor de un dispozitiv mai vechi pe LG G6 (mesaje, imagini, aplicații etc – prin cablu USB, pe conexiune Wi-Fi sau de pe un card SD);

Obiective și QuickMemo+ – nu mai au nevoie de descriere;

RemoteCall Service – ajutor specializat prin apelarea serviciului de clienți al LG și permisiunea acordată în a se conecta de la distanță pe smartphone.

SmartDoctor – informații legate de statusul bateriei, memoria RAM și spațiul de stocare. De aici pot fi eliminate fișierele aflate în cache, trecerea spre un mod de economisire al energiei stocată în acumulator etc.

LG SmartWorld – aplicații recomandate de către compania sud-coreeană.

LG G6 este un smartphone puternic, un concurent redutabil pentru smartphone-urile lansate în 2016 și ajunse acum la un preț de 2000 – 2500 lei sau pentru OnePlus 5 sau Huawei P10, dar și pentru smartphone-urile mid-range din 2017 ce urcă și la peste 2000 lei – ASUS Zenfone 4 spre exemplu.

Interfața Android 7.0 Nougat pe LG G6;

Performanță

L-am pus la lucru în mai multe teste de benchmark, iar rezultatele le-am compilat în tabel.

Teste de benchmark rulate pe LG G6;

Conectivitate

Cele 5 antene de tip arc band pot fi observate – 2 în partea superioară, 2 în lateral și una la bază. LG G6 știe 4G cu viteze de până la 600 Mbps în download și 150 Mbps în upload. Aduce Wi-Fi ac + dual-band pe 2.4 și 5 GHz, capacitatea de a funcționa ca hotspot + Wi-Fi direct, radio FM, NFC, A-GPS, GLONASS și BDS pe partea de localizare prin satelit.

În partea superioară se află jack-ul de 3.5 mm, în dreapta dați de slotul pentru nanoSIM și cardurile microSD, la bază de USB type-C și difuzor. În stânga au poziționat reglarea volumului, taste dedicate pentru Up și Down. Butonul de power are și rol de cititor de amprentă și îl regăsiți pe spatele terminalului. Cu funcția double tap pentru ecranul de blocare / deblocare, aproape că nu prea mai ai nevoie de power. Mă rog, în funcție de modul în care fiecare s-a obișnuit. Cert este că poate fi ușor accesat și te obișnuiești în timp.

În SpeedTest pe Wi-Fi ac a obținut puțin peste 100 Mbps în download și peste 200 Mbps în upload. Viteza de la upload arată că dispune de potențial mai mare și pe download. Oricum descarcă aplicațiile și jocurile în mod rapid din Google Play, cam așa stă treaba și cu streamingul de conținut video de pe YouTube, Netflix etc.

Cameră foto și video

Și aici îl consider a fi printre cele mai bune smartphone-uri din 2017, iar camera principală de tip dual cu obiectiv wide o consider excelentă pentru cei pasionați de fotografiile făcute la peisaje sau clădiri. Aduce un plus în raport cu concurență, pe acest scenariu de utilizare.

13 Megapixeli cu f/1.8 și OIS + 13 Megapixeli cu f/2.4, fără OIS. Camera frontală este de 5 Megapixeli cu f/2.2 și aș spune că selfie-urile nu sunt specialitatea sa. Îi lipsește banalul autofocus. Tot legat de autofocus, dar pentru camera principală, avem autofocus prin detecție de fază, fără tehnologie laser. În situațiile low-light sunt momente în care aduce mai mult zgomot de imagine, iar în clipurile video la 2160p sunt situații în care nu pare a fi așa fluent precum alte telefoane Android concurente.

Aici găsiți un comparativ între LG G6, Samsung GALAXY S8 Plus și HTC U11.

Interfața camerei foto și video de pe LG G6;

Avem o interfață relativ simplă și bine organizată. Sunt controale dedicate pentru materialele foto și video, în lateral stânga sau în partea superioară în funcție de orientare găsiți Setări, Modurile de fotografiere sau filmare, Opțiunea de a trece pe camera frontală, activare sau dezactivare a LED-ului flash. Sunt și opțiuni în a trece pe Automat sau Manual (atât pe fotografie, cât și în materialele video).

Dimensiunile fotografiilor pot fi de 13 Megapixeli cu aspect 4:3, 6.2 Megapixeli cu aspect 4:3, 9.7 Megapixeli cu aspect 16:9, 3.7 Megapixeli cu aspect 16:9, 8.7 Megapixeli cu aspect 18:9, 3.3 Megapixeli cu aspect 18:9, 9.7 Megapixeli cu aspect 1:1, 2.1 Megapixeli cu aspect 1:1.

Filmează la 2160p cu 30 fps, la 1080p cu 30 sau 60 fps, dar și la 720p cu aspect 18:9 sau 16:9.

Știe HDR, declanșare vocală și tracking focus. Mai multe detalii în materialele realizate cu LG G6.

Clip 2160p făcut cu LG G6;

Fotografii făcute cu LG G6;

Autonomie

Bateria de 3300 mAh îl ajută pe LG G6 să treacă testul unei zile de dimineața până seara, în condiții de utilizare medii spre intensive. Au evoluat substanțial și în ce privește autonomia, LG G5 era cu adevărat mediocru la acest capitol.

În testul Gadget.ro a obținut 8 ore și 20 de minute (luminozitate la maxim, redare a playlistului Unboxing de pe canalul nostru de YouTube pe conexiune Wi-Fi). Este o valoare respectabilă ținând cont de rezoluția mare și dimensiunea ecranului. În 86 de minute se încarcă de la 0 – 100%, 1.15 procente pe minut. 

Preț

LG G6 – 560 euro / aprox. sau 299 euro cu Orange Me 31 (31 euro pe lună, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, dar și în roaming SEE, 9 GB trafic de date național – din care 6.8 GB în roaming SEE, 600 minute internaționale, Orange TV Go cu Movie Go Unlimited și trafic necontorizat + acces la 27 canale TV, inclusiv cele din grupul PRO).

Cei 560 euro se transformă în 2563 lei. Cred că sunt oferte mai bune pe care Orange le practică pe partea de fidelizare / prelungire de contract sau la portare. 

Concluzii

LG G6 este un smartphone complet, din mai toate punctele de vedere. Nu are Snapdragon 835, dar nu simți asta în utilizarea de zi cu zi. Ar fi fost și mai bine dacă avea spațiu de stocare preinstalat mai mare, dar îl mai ajută slotul dedicat cardurilor microSD.

Are o cameră foto și video de top, un design plăcut și un preț echilibrat față de alte dispozitive anunțate în 2017. Mi-aș fi dorit un software care să aducă mai mult cu 7.0 Nougat în stadiu nativ, dar am așteptări în ce privește portarea Android 8.0 Oreo.

LG și-a făcut temele bine de tot cu G6 și sper să-i ajute în a schimba percepția înrădăcinată legată de smartphone-urile sale (inconsistență software – problemele generate de bootlop pe flagship-urile din trecut, construcție modestă etc). 

PRO

 • design elegant și finisare premium;
 • raport display / corp de peste 78% ce te face să-l simți ca un smartphone de 5.2 – 5.3 inch, nu de 5.7 inch;
 • rezistență la contactul cu apa și praful – certificare IP68 + MIL-STD-810G;
 • display ce impresionează printr-o afișare corectă a culorilor, luminozitate ridicată, unghi larg de vizualizare;
 • sunet excelent calibat, atât pe difuzor, cât și pe jack-ul de 3.5 mm. Mult bass și amplitudine ridicată;
 • cameră foto și video printre cele mai bune din 2017;
 • raport preț / specificații / experiență de utilizare favorabil în lupta cu flagship-urile Android lansate în anul curent.

CONTRA

 • fără moduri de personalizare a culorilor afișate de ecran, lipsă reglare rezoluție ecran;
 • software ușor învechit la nivel de interfață grafică;
 • câteva aplicații preinstalate pe care mi-aș fi dorit să le văd grupate în LG SmartWorld.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Pingback: LG G6 – review - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Bogdan Apostu

  Cred ca un minus este si lipsa incarcarii wireless.

  • Gabriel

   La banii astia n-ai vrea sa se duca si la munca in locul tau … ?!

  • Bobbo

   Ar fi o idee! Se poate? :)

  • Gabriel

   Incearca … poate iese … ! ;)

 • Greuceanu

  Un review exact așa cum m-am așteptat să fie.Bine punctat și care pune în evidență un telefon complet pentru prețul la care a ajuns acum,undeva la 2100-2200 lei.
  Nu ai ce să cârcotești la acești bani.

  • Gabriel

   Cred ca de BF , va bate recordul la vanzari !

 • Rebelulll

  As putea spune ca este telefonul meu preferat (dupa V30). Imi place ca nu are margini curbate. Mi se par inconfortabile.

  Darius sau Cosmin l-au testat ? As fi vrut sa faca o comparatie cu OnePlus 3T (nu mai stiu care dintre ei il au).

  • emiluși

   Cosmin are 3T 😉

  • Rebelulll

   Sunteti atatia cu Xiaomi, Leeco si altele si tot n-am incredere in ele :)) Adica le recomand cu caldura, dar parca nu as da cateva sute de $ pe asa ceva. Ma ingrijoreaza partea de garantie. N-am mai reusit sa iti dau mail, dar pana iti dau eu, mai ai timp sa butonezi ecoul :))

  • emiluși

   Pe LeEco Pro 3 Elite l-am valorificat ieri cu 1000 lei…dar mi-a cam părut rau cand l-am vazut ieri fara țiplele de pe el…atat de bine stă în mână :( sper macar sa aiba grijă de el 😐

  • Rebelulll

   Ala pe care ai dat 110$ ? Cu Mediatec X20 ? :O Suna bine. La mine in zona nu reusesc sa dau telefoane scumpe de la LG sau HTC, daca nu scrie samsung sau apple pe ele, n-am nici o sansa.

  • emiluși

   A nu,ala de am dat 106$ pe el este LeEco S3 pentru maica-mea,il trimit săptămâna viitoare,l-am dat pe LeEco Le Pro 3 Elite care a costat 196$ plus vreo 30 lei taxele am ajuns cam la 800 lei așa ;)

  • Rebelulll

   Imediat iti dau mail :)

 • Voodoo

  Am luat un G6 de la reconditionate Orange cu 1600ron acum doua luni, dar a trebui sa il returnez eventual din cauza unei pete pe display. In rest, foarte echilibrat telefon, mi s-a parut mult mai ok ca si optimizare fata de G4 si G5, camera foto foarte buna, display-ul la fel, per total un telefon de care am fost incantat cat l-am avut. pacat ca avea acea pata pe display ca altfel il pastram cativa ani buni.

  • Nu știam că deja l-au listat la recondiționate. Destul de rapid.

  • Rebelulll

   Pai sunt multi dorei care abuzeaza de legea cu 30zile pentru returnare daca faci o achizitie online. Iti cumperi un NOTE 8 , iar apoi il returnezi dupa vreo 20-25 zile. Ar trebui sa existe o lista neagra cu acest gen de oameni.

  • Dan Andrei

   Aceeasi problema o am si eu. La mai putin de 12 zile de la achizitionare pe ecranul telefonului a aparut o pata. PC Garage refuza schimbarea telefonului sau restituirea banilor pe motiv ca acesta prezinta cateva zgarieturi fine pe spate, probabil nu il pot vinde unui alt cumparator.

 • Gabriel

  Un review facut cu realism si profesionalitate ! :)

  • Mulțumesc. Cuvinte mari pentru un review modest.

   Îmi pare rau că nu reușesc in a mă organiza și cu un material video. Am testat atât de multe gadgeturi interesante. Ne-am fi “betonat” canalul de YouTube.

   Sper sa fiu capabil să-mi organizez timpul mult mai bine.

  • Rebelulll

   Daca reusesti sa il “copiezi” pe moldoveanul ce are canalul de youtube DARWIN.MD , ai fi nr.1 pe tara la review-uri :). Uita-te la mai multe clipuri de la el, sunt scurte si la obiect + o tenta de amuzament, imi face placere sa ma uit la ele. In timp ce la mobilissimo ma ia somnul profund si dau X dupa 2 minute.

  • Yuri

   In Romania nu exista nici un realizator de review-uri video cu adevarat bun! Ar fi Buhnici dar se filmeaza cam mult pe el si prea putin gadgetul din discutie. Deasemenea, nu are un curs clar al review-ului, sare de la una la alta iar de multe ori uita cu desavarsire de anumite aspecte importante.
   Cei de la mobilissimo sunt extrem de plictisitori si filmeaza pe fundalul ala rosu de te dor ochii.
   Pe Emil il strica vocea, pare stangaci si ca face totul in graba. Si in emisiunile lui Buhnici, vocea lui Emil transmite nesiguranta, datorita tremurului din voce si balbaielilor.
   Moldoveanul e destul de bun si ar putea fi un exemplu de inceput, insa nici el nu se ridica la standardul celor de “afara”.

  • George

   Mai multe metafore si mai putine specificatii tehnice, cand vine vorba de Buhnici.
   Darwin are cele mai reusite review-uri in romana/moldoveneasca.

  • Rebelulll

   Buhnici nu mai e ce a fost, oricum nu a fost bun niciodata, insa decat deloc era o. Acuma are prea multe “fite” in cap, nu mai imi face placere sa-l privesc. Emil e cam nesigur, credeam ca numai eu observ asta. Cei de la mobilissimo ma adorm. Am vazut si din afara insa ca moldoveanul ala nu imi place niciunul. Are un stil aparte, iar prezentarile sunt scurte, la obiect si misto realizate. Si accentul :)

  • Nastase Gheorghita

   Total de acord . Ce as vrea sa adaug este ca Buhnici foloseste un studio foarte bine luminat ( un mare plus ). Cei de la mobilisimo au schimbat in ultimul timp fundalul ( au trecut pe alb ) dar tot cu lumina putina filmeaza si sunt la fel de plictisitori…

  • Gabriel

   E vorba de o constatare din partea mea si nu de vorbe mari ! :)

 • Ionut

  Camera cu lentile din plastic?

  • Protectia lentilelor este din plastic, nu din sticla. Îmi cer scuze daca nu am fost suficient de explicit în review.

  • Ionut

   :) scuze și eu, tot la protecție mă refeream!
   Știam că o anunțaseră GG4 în primă fază, după s-au răzgândit și au zis GG3!

  • Rebelulll

   Poate sa fie GG11 ca nu conteaza :))

 • brenciu

  acum este 590 euro, o intrebare: bootloaderul este deblocat?

  • Cel mai probabil, nu.

   Mă interesez și revin cu răspuns.

 • allex06

  De ce nu sunt incluse poze cu camera frontala in review?
  camera frontala e foarte slaba si nu se poate nici macar compara cu restul flagship-urilor din 2017…cred ca nici din 2016.

  • O sa fac un update in acest sens. Totuși, am specificat că este mediocră in articol.

  • allex06

   Ai trecut peste intr-o singura propozitie ;) … merita mai multa atentie.

  • Avem un articol cu o comparație a camerelor foto și video pe G6, S8 Plus și HTC U11. Acolo se afla și o fotografie de tip selfie / autoportret.

 • Mihai Ilie
 • dan vladescu

  stie cineva o aplicatie buna double tap on/off care sa-si faca treaba, sa stinga displayul nu doar sa-l tina in semiumbra?

 • Andrei

  Am modelul destinat pieteni Coreene (cel care vine cu Hi-Fi Quad DAC). Suna foarte bine si in general este un telefon foarte bun. Camera frontala este slaba + ca al meu a inceput sa aiba lag destul de mare. Azi i-am dat un factory reset si se misca din nou bine.

 • Marius

  Sincer am optat pentru Lg V20, e peste G6 din multe puncte de vedere si la pretul de 1750 la evomag chiar e best buy

  • Nu l-am testat pe LG V20, iar la 1750 lei pare un best-buy. Sper doar că evoMAG l-a importat oficial și nu a apelat la QM.

 • Constantin

  Nu cred ca o sa imi permit un LG V 30, asa ca de Black Friday, cum am mai spus, in proportie de 99% o sa imi cumpar LG G6. Cred ca o sa scada atunci sub 2000 de lei si la pretul asta, cum a spus deja cineva, va fi un best buy.

 • Tudor P.

  E mai atragator ca e pe negru. Eu l-am vazut pe viu, pe alb, iar acel chenar negru strica aspectul, chiar daca e mai subtire fata de alte displayuri. Nu trebuie sa existe asa ceva pe un flagship. Citisem undeva ca acel display cu chenar negru se foloseste pe telefoanele mai ieftine, pentru ca, evident…e mai ieftin de implementat. Poate de aceea si pretul scade mai repede, pentru ca au utilizat piese mai ieftine. Oricum in jur de 2000 e de luat in calcul clar…pe negru! :)) Unele poze ma gandesc ca nu au fost facute in Targoviste. Ma refer la acel canal. https://uploads.disquscdn.com/images/cdaa37b1c6a6b392be322651c98f641a04d69507d4d4a210eaec59bbd3de2f01.jpg

 • Bogdan11

  Review la galaxy a5 2017 pe cand??

 • Ionut

  Cum ti se pare Amazfit-ul, Emil? Ar fi interesant un review. L-au bagat in sfârșit si la noi, dar nu la un magazin de profil, ci la Carrefour🙄. Si eu l-am cumpărat si sunt mulțumit, vad tot mai multe laude despre el. Singura problema ar fi luminozitatea displayului slabă pe bezna, dar incredibilă pe soare😬.

 • Efeded Efeded

  Sa iau V 30 pt camera foto/video sau s8/+/note? Care o fi mai bun? Si ma int si stabilizarea optica mai buna

  • brenciu

   la capitolul stabilizare optica numai s8/note/si v30 ,
   v30 si note au cea mai puternica stabilizare deocamdata, in orice caz toate 3 telefoanele nu te vor dezamagii la acest capitol

  • brenciu

   v30 si note au cea mai puternica stabilizare deocamdata, in orice caz toate 3 telefoanele nu te vor dezamagii la acest capitol

 • marian

  1.998,99 la pcgarage

 • Pingback: Bursa zvonurilor: OnePlus 5T primește o cameră duală de 20 Mgpx + 20 Mgpx, baterie mai mare : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()

 • Pingback: HTC U11 Plus - primele impresii : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()