Telefoane Mobile

LG G8 ThinQ se anunţă a fi unul dintre cele mai interesante smartphone-uri lansate în cadrul MWC Barcelona 2019, unul tip flagship cu caracteristici de top.

Producătorul sud-coreean a ales pentru telefon un display cu breton destul de mare, asta pentru a putea integra camera frontală 3D Time of Flight despre care se vehiculează că va realiza fotografii tip selfie la o calitate superioară rezultatelor actuale din segmentul flagship.

Spatele pare a fi construit din sticlă, iar aşezarea celor doi senzori foto nu pot spune că este cea mai inspirată (estetic vorbind). LG va păstra câteva tehnologii devenite deja tradiţionale şi aici mă refer la scannerul de amprente şi jack-ul audio de 3.5 mm, dar aduce şi noutăţi precum încărcarea wireless.

Nu pot spune că LG G8 ThinQ este un smartphone frumos, iar dacă se va adeveri preţul de achiziţie de aproximativ 3800 lei, pot spune de acum că LG divizia mobile nu va performa nici anul acesta.

Sursa: twitter.com/evleaks

Categorii: lg
Tag-uri:

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.