Televizoare

Într-un viitor nu foarte îndepărtat modul în care ar trebui să primim îngrijiri medicale ar trebui să devină mult mai interactiv. Se doreşte ca pe lângă clasica relaţie medic – pacient să intervină şi tehnologia pentru un plus de dinamism.

LG Multi Touch Arm este unul din instrumentele care va ajuta la implementarea acestor practici. Noul televizor LG cu o dimensiune a ecranului de numai 15.6 inch va putea fi utilizat de medici, de exemplu, pentru a trimite pacienţilor scanări şi ecografii fără a se ridica din patul de spital.

Pacienții vor putea utiliza opțiunea Multi Touch pentru a beneficia de servicii interactive și de divertisment, cum ar fi video la cerere și canale premium, precum și informații spitalicești. Televizorul este suficient de durabil pentru a rezista utilizării intense și are o gamă largă de beneficii legate de siguranță, inclusiv materiale antimicrobiene, sticlă de protecție și colțuri rotunjite.

LG Multi Touch Arm va fi compatibil cu standardul VESA pentru a putea fi montat rapid într-o poziţie cât mai confortabilă pentru pacienţi.

Este clar că nu vorbim de un televizor clasic, ci unul special creat pentru spitale sau clinici. Nu cred că este cazul să ne punem problema pentru acest tip de asistenţă medicală în România, însă cine ştie. Încă sper să prind în viaţă o autostradă în Moldova.

Categorii: lg

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.