Android

LG a început în forță anul 2011. Un exemplu este dat de prezentarea primului telefon cu ecran 3D din lume – Optimus 3D sau a puternicului smartphone Optimus 2x denumit în Europa – Optimus Speed.

Optimus Black nu țintește așa sus fiind mai degrabă un rival direct pentru telefonul inteligent al anului 2010 – Samsung Galaxy S. Datele hardware sunt următoarele pentru LG P970 Optimus Black:

– ecran de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli și 16.7 milioane culori, tehnologie nova display;

– procesor de 1 Ghz, 512 Mb RAM, 2 GB spațiu de stocare, suportă microSD de până la 32 GB, Android 2.2 FroYo;

– Wi-Fi, DLNA, bluetooth 2.1, microUSB, GPS;

– cameră foto de 5 Megapixeli ce filmează HD sau 720p la 30 fps și pentru videoapeluri de 2 Megapixeli;

– baterie de 1050 mAh, 109 grame și 9.2 mm grosime.

În curând va sosi la Orange de la prețuri ce încep cu 79 euro pentru abonamentele cu opțiunea de internet. Nu vreau să-i laud pe cei de la Orange, dar au costuri bune la abonament. Vă amintesc doar acel abonament de 30 euro ce îți permitea să achiziționezi iPhone 4 cu 200 euro pe când la Cosmote și Vodafone nici în prezent nu se oferă un cost de achiziție mai redus.

LG Optimus Black trebuia să aducă din start Android 2.3 Gingerbread, am înțeles că se va face upgrade, dar mă uit concurență și văd cum sunt întârziate trecerile la versiunile superioare ale sistemului de operare mobil powered by Google. Galaxy S plusează prin ecranul SuperAMOLED, bluetooth 3.0 fiind sub valorile lui Optimus Black la greutate și grosime.

Sursa – mobilissimo.ro

 

Categorii: androidlgorange

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.