L-am testat în ultima perioadă și pe LG Q6, telefonul mid-range pe care compania sud-coreeană l-a adus în 2017. Îl putem considera un fel de LG G6 Mini.

Inițial costa în jur de 1300 – 1400 lei, iar acum îl găsiți pe la 1000 lei. Aș spune că devine din ce în ce mai atractiv din acest punct de vedere. Știți că LG-urile intră repede într-o cură de slăbire pe partea asta, a costurilor de comercializare.

În cazul lui LG Q6 aș spune că accentul se pune pe design + display, acestea sunt elementele centrale. Restul pică cumva în plan secund, nu iese neapărat în evidență prin specificațiile hardware. Mai bine să trec direct la subiect, încep review-ul prin listarea datelor tehnice.

Sunt trei variante de LG Q6:

 1. LG Q6a cu 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare;
 2. LG Q6 cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare;
 3. LG Q6 Plus cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare.

Cel pe care l-am testat îl găsiți prezentat în tabel.

Specificații

Design

În cutia neagră dați de încărcător pe 5V / 1.2A, cablu microUSB – USB, căști clasice pe jack de 3.5 mm și agrafă pentru slotul dedicat cardului microSD.

LG Q6 este un telefon elegant, cu linii simple, șasiu din aluminiu ce contribuie la partea de rigiditate și capac spate din plastic. Modelul sosit la review avea o sumă de zgârieturi pe spate, de aici trag concluzia că neapărat îi trebuie o husă de protecție sau, pur și simplu, cei ce l-au folosit înaintea mea au fost cu adevărat neglijenți.

Ecranul acoperă 78% din partea frontală, LG G2 lansat în 2013 atingea 75.9% (campion la vremea respectivă). Display-ul lui Q6 păstrează formatul de la LG G6, 18:9 și cele 4 colțuri ușor rotunjite. La baza sa se află logo-ul LG, abia vizibil. Pe spate, camera de 13 Megapixeli nu iese în relief, difuzorul pus pe spate îmi amintește de smartphone-urile Android mai vechi. Majoritatea smartphone-urilor au trecut pe difuzoare poziționate în lateral sau în partea frontală, puține telefoane mai au difuzorul pe spate. Asta pentru că pus pe o suprafață plană se obturează sunetul, iar din spate nu are cum să iasă în evidență când te joci sau faci browsing pe YouTube.

LG Q6 îl consider a fi destul de compact, bine fabricat și imprimă ideea de rezistență la utilizarea pe termen lung. Căștile din pachet sunt dintre cele mai ieftine cu putință, dar măcar avem un șasiu din aluminiu cu adevărat rigid. Păcat că nu au venit cu o carcasă unibody metalică.

Ecran și sunet

Ecranul este un mare punct PRO pentru LG Q6. Aduce culori plăcute, contrast bun, luminozitate ricicată și unghi de vizualizare larg. Pe YouTube ai funcția pitch-to-zoom, conținutul este întins pe întreg display-ul.

Nu am găsit vreo posibilitate de customizare a display-ului, în afară de reglarea luminozității. Nu sunt moduri dedicate în zona de setări și trebuie să te mulțumești cu modul în care LG l-a setat din fabrică. Dispune de filtru pentru lumina albastră.

Sunetul cade în sarcina unui difuzor aflat în spate. Îl consider modest, sunet metalic, fără cine știe ce amplitudine, lipsă bass. Mă așteptam la mai mult din partea LG. Căștile din pachet sunt de aruncat, inutile. L-am testat cu Sennheiser in-ear pentru Android și aici aș avea ceva de comentat. Prea mult bass, mediile și înaltele zici că sunt scoase prin postprocesare. Păcat că LG nu și-a dorit să impresioneze prin Q6 la capitolul sunet, unul important pentru publicul tânăr și nu mai. Reglarea volumului se face din lateral stânga, iar jack-ul de 3.5 mm se află la bază.

Hardware, sistem de operare și aplicații;

La peste 1300 lei era destul de scump dacă ne raportăm la hardware-ul încorporat, pe la 1000 lei parcă lucrurile se îndulcesc puțin. LG Q6 folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 435 de tip octa-core la 1.4 GHz pe ARM Cortex-A53, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Informații oferite de CPU-Z pentru LG Q6;

Este un ansamblu hardware din zona low-cost a Qualcomm, iar rezoluția de 2160×1080 pixeli îl pune serios la lucru. Urcă mereu în frecvență și după câteva teste de benchmark se încălzise în partea spate, nu la temperaturi din alea nebune, dar peste alte modele testate în ultima perioadă. Căldură în spate = energie disipată, reducere a frecvenței procesorului și performanțe mai slabe.

Pe utilizator nu-l interesează ce specificații are, ci mai degrabă cum funcționează. Nu agață, dar îl simți că se chinuie în anumite situații, mai ales când sunt multe aplicații în fundal, când descarci ceva din Google Play. Își pierde din viteza de reacție în preluarea comenzilor.

Până la urmă, nu este un smartphone rău, dar nici în categoria celor cu adevărat sprintene nu pot să-l încadrez. Sunt limitări date de soluția hardware, una concepută pentru telefoane mobile de 140 – 150 euro, nu de peste 200 euro. Aici deja se trece în unele situații pe Qualcomm Snapdragon 625 ce este altă mâncare de pește.

Rulează Android 7.1.1 Nougat cu interfața proprietară a LG. Patch-urile de securitate au rămas la nivelul lui…, iulie 2017. Păcat că LG nu este în linie cu alte companii mai puțin cunoscute ce aduc patch-urile firmware la zi, HMD Global spre exemplu sau chiar și jucători de tip B-brand din China.

Interfața în sine aș spune că este ușor îmbătrânită, nu ține cont de Modern UI, de ceea ce Google a adus în ultimele sale iterații pe Nougat sau Oreo, cumva mai bătrânicioasă. Cum era TouchWiz-ul acum vreo 2 ani.

Setările sunt grupate pe file distincte: Rețele, Sunet și Notificare, Afișaj și General. Până la urmă, mi se par destul de ușor de accesat, chiar dacă nu le ai pe toate, pe o singură pagină. Are un motor de teme și pot fi descărcate din LG SmartWorld. Butoanele tactile pot fi customizate după preferințe. Se oferă posibilitatea în a scala aplicațiile în formatul 18:9.

Smart Doctor este o aplicație de tip all-in-one, un manager ce ajută în golirea fișierelor din cache, îndepărtarea aplicațiilor ce rulează în fundal pentru un plus de viteză, testare hardware, dar și diagnosticare a telefonului (aș fi curios ce arată când un senzor nu funcționează corect). Are funcția double tap pentru activarea ecranului de blocare / deblocare. Alt element notabil: funcția de face recognition, precursorul Face ID este aici.

Aplicații preinstalate pe LG Q6;

Aplicații Google – Căutare Google, Gmail, Hărți, YouTube, Drive, Muzică Play, Duo, Google Foto, Documente, Foi de calcul, Prezentări, Chrome, Play Store, YouTube;

Alte aplicații – Înregistrare audio, Radio FM, Manager de fișiere, Smart Doctor, LG Mobile Switch, Coșul aplicației, Descărcări, SmartWorld, RemoteCall Service, Transmisie Celulară.

Aș spune că are destul de puține aplicații preinstalate, nu se exagerează cu bloatware-ul. Din cei 32 GB, 22 GB sunt oferiți în mod real.

Android 7.1.1 Nougat pe LG Q6;

Performanță

Nu iese neapărat în evidență, până la urmă este un telefon de la granița între entry-level și mid-range. L-am pus în comparație cu un alt smartphone din segmentul mid-range, Nokia 6.

Teste de benchmark rulate pe LG Q6;

Conectivitate

Știe agregare de spectru pe două benzi, iar în download urcă la 300 Mbps, în upload se oprește la 100 Mbps. În SpeedTest pe conexiune Wi-Fi în standardul N nu am trecut de 50 Mbps pe upload și download, modest.

În ce privește spectrul acoperit:

2G – 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz;

3G – 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz;

4G – LTE band 1(2100), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 17(700), 20(800), 28(700), 38(2600). Observați că sunt prinse frecvențe și din FDD-LTE, dar și din TDD-LTE, acoperit din acest punct de vedere.

Alte elemente de conectivitate: Wi-Fi în standardele b/g/n, single band pe 2.4 GHz (de aici și vitezele modeste obținute în SpeedTest – nu a trecut de granița a 50 Mbps), bluetooth 4.2, A-GPS și GLONASS pe partea de localizare, radio FM stereo cu RDS.

Marele absent – cititorul de amprentă, până și telefoane de 4 – 500 lei au cititor de amprentă. LG s-a gândit că nu ar fi necesar, păcat. Este un punct CONTRA important.

În partea superioară nu se află niciun element de conectivitate, în lateral dreapta dați de butonul de pornire, la bază de portul microUSB și jack-ul de 3.5 mm și în lateral stânga de slotul pentru SIM și microSD.

Cameră foto și video

13 Megapixeli cu f/2.2 nu au cum să impresioneze la prima vedere, dar aș spune că telefonul nu se descurcă chiar așa rău. Bineînțeles că în low-light aduce zgomot de imagine, dar în general îl consider de nivel mediu spre slab pentru categoria sa de preț. 

Interfața camerei foto și video;

Își face analiza pentru autofocus ca un elev silitor, nu neapărat ca unul genial ce vede soluțiile din prima. Îi ia 1 – 2 secunde până când stabilește ce trebuie să apară în focus. Te obișnuiești cu situația de-a lungul timpului.

Camera frontală este de tip fixed focus, 5 Megapixeli cu f/2.2 – modest. Mă așteptam la rezultate mai bune. La nivel de interfață consider că este destul de aerisită și bine organizată.

Clip 1080p cu 30 fps realizat cu LG Q6;

Fotografii realizate cu LG Q6;

Autonomia

Ai fi înclinat să spui că bateria de 3000 mAh este suficientă pentru necesitățile lui LG Q6. Nu-i chiar așa, cei 2160×1080 pixeli solicită procesorul și-l țin mai mereu într-o frecvență superioară, de aici și consumul mai mare. Nu trece testul unei zile la utilizare medie spre intensivă și nici o încărcare prea rapidă nu aduce la pachet.

În testul Gadget.ro a obținut 5 ore și 50 de minute (ecranul setat pe luminozitate maximă și redare a playlistului Unboxing de pe canalul nostru de YouTube în conexiune Wi-Fi). 

Bateria de 3000 mAh se încarcă de la 0 – 100% în 2 ore și 15 minute. 

Preț

LG Q6 – 1049 lei la PCgarage.

Concluzii

Cred că LG Q6 se va bucura de succes comercial când va ajunge la un preț în jurul a 7 – 800 lei. La 1000 lei este ceva cam scump și va fi comparat cu Xiaomi Mi A1 și alte telefoane mobile ce au specificații superioare din mai toate punctele de vedere.

LG cred că putea să facă treabă mai bună și să-l transforme cu adevărat într-un best-buy, așa cum au procedat cu LG G6 spre exemplu. Parcă prea multe elemente îl trag în jos: lipsă USB type-C, lipsă cititor de amprentă, hardware relativ modest, lipsă bandă pe 5 GHz etc.

Păcat de display, unul pe care-l consider de-a dreptul superb. Pe de altă parte, poate că mi-am setat eu niște standarde prea ridicate și-l judec prea aspru, în secțiunea de comentarii îmi puteți atrage atenția.

PRO

 • display FullVision cu aspect 18:9, culori naturale și o experiență excelentă în utilizarea de zi cu zi, compact pentru cei 5.5 inch;
 • design ce mizează pe linii simple, structură metalică ce-i conferă rigiditate crescută, certificare MIL-STD-810G în ce privește rezistența la intemperii.

CONTRA

 • preț mare;
 • sunet mediocru al difuzorului, nici pe jack-ul de 3.5 mm nu iese neapărat în evidență în sens pozitiv;
 • rezultate modeste din partea camerei foto;
 • lipsă cititor de amprentă;
 • autonomie slabă.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Pingback: LG Q6 – review - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Un U

  Citesc de mult timp review-uri la telefoane, și întotdeauna telefoanelor de LG le lipsește cate ceva că s-a devină de evitat,cum poți cumpăra un telefon care la review-uri are mai multe minusuri decât plusuri.

 • NBA

  Nu Emil, pe ăsta nu l-ai judecat prea aspru. Pe Archos un pic, dar pe Q6 deloc. E o praștie de telefon, mai bine puneau un ecran HD+ și-l lăsau așa, au mai pus display-ul ăsta ok pe el…

  L.E: Știți ce e și mai ciudat? Că Nokia 6 cu ecran FullHD și Snapdragon 430 îl bate de-l rupe în benchmark-uri. Într-adevăr, LG are ecran FullHD+, dar și procesor mai bun (cât de bun o fi comparativ cu 430 Dumnezeu știe). Deci, cumva, balanța ar fi echilibrată: Nokia cu procesor mai slab și ecran mai puțin consumator de putere, și LG, cu un ecran mai “gurmand”, dar și cu un procesor mai bun.
  Și totuși, Nokia 6, de care râd eu că nu prea mai (de fapt nu mai e) e Nokia, îl “kilărește” pe Q6.

  • xploratorul

   LG are ecran FullHD+, dar și procesor mai bun (cât de bun o fi comparativ cu 430 Dumnezeu știe)

   Snap 435 are doar viteză mărită pe 4G, în rest e identic.

  • NBA

   Nu chiar identic, asemănător. Sau “aproape identic” dacă vrei.

   435-ul are frecvența cu 200Mhz mai mare ca 430-ul. Însă 430-ul suportă o viteză mai mare la memoria RAM, respectiv 933Mhz, pe când 435-ul doar 800Mhz.

  • theozanhan

   435 e octacore, 430quadcore

  • NBA

   Ba e Octa și el. 8x ARM Cortex A53. Scrie și pe site-ul Qualcomm.

  • theozanhan

   Ah scuze

  • NBA

   Nu-i nimic, poate te gândeai la 425. :D

 • Greuceanu

  Un telefon care după observațiile din review se poate încadra la entry level mult mai mult decât la mid-range,pare că doar prețul și ecranul sunt de mid-range.
  Eu am totuși de la LG pretenții mai mari decât o arată prin acest model, încă aștept un LG V30 la review. :D

  • NBA

   Îl vezi la review “just with courtesy of Quickmobile”. :D

  • Greuceanu

   Înseamnă că trebuie promovate relațiile cu QM. 😁

  • Rebelulll

   Un telefon care ofera snap din seria 4XX cu siguranta nu este mid ;)

  • Gabriel

   Nu puteau sa puna si ei un SD 625 pe el …!?

 • Toma Bogdan

  Aveam de ales intre asta si Samsung Galaxy A5 2017 ,chiar imi plăcea cum arata ecranul,foarte modern,dar procesorul si camerele slabe,lipsa usb-ului C si protectiei ip68 m-au făcut să mă îndrept spre A5 2017

  • A5 2017 all the way. :)

  • Greuceanu

   “AR” ? 😊

  • Mi-a rămas salvat în memoria Gboard de când am răspuns la comentariile legate de ASUS Zenfone AR. :)

  • Baciu Ionut

   Buna alegere.

 • Marian

  scuze de offtopic:am comandat un Samsung S7 la Altex cu 1530lei.merita investitia ?

  • NBA

   Păi întrebarea asta ți-o pui de obicei înainte să faci “investița”, nu după.
   Și ca să-ți răspund la întrebare: eu zic că e o alegere bună la prețul ăla. În mod normal costă în jur de 1750 de lei.

  • Greuceanu

   Păi el a spus că a comandat, nu că a primit și plătit produsul,deci dacă nu îi convine îl poate refuza. :D

  • Tudor_P

   In general se pune aceasta intrebare inainte si de comanda. :D Ori daca l-a comandat, il plateste, si are o luna timp sa se joace, sa-si dea singur seama daca merita. Dar cum sa nu merite un fost flagship?

  • Greuceanu

   Normal ca se pune și înainte,dar întrebarea lui era mai mult retorică.
   Merită cu siguranță!

 • gabriel glaman

  Doamne fereste sa dau banii astia pe un asemenea telefon, mai bine imi iau zte axon 7 https://uploads.disquscdn.com/images/350f880a952baaa4674d59d3d88dd81df12aaf6345e827736c2ef50d6916e133.png

 • Tudor_P

  Plastic, sunet slab si pe jack, fara cititor de amprenta, autonomie slaba, procesor slab, doar camera ce mi se pare decenta, dar la pretul de lansare trebuia sa ofere rezultate putin mai bune. Toate la un pret prea mare. Pentru multi nu e de ajuns doar ecranul, care nici el nu are setari prea multe. Nu merita mai mult de 600 lei. Bine, eu nici la acest pret nu l-as lua. :))

 • AlexandriX

  Lipsă senzor amprentă…. e un feature nu un must have! Eu nu il suport prefer swipe sau model si gata! E o porcarie sa il pui la contra! Am mai spus cred ca la voi problema e ca nu aveti un “cod” dupa care sa va luați! Fiecare editor iși dă cu părerea si atât…

  • Nu este must have pentru tine. Orice aplicație bancara permite folosirea de cititor de amprenta, mult mai convenabil fata de reținerea a nu știu câte parole.

   Eu sunt un tip destul de cumsecade cu toți cei ce intra pe aici și si dau cu părerea, că așa este frumos, așa sunt obișnuit etc.

   Tu ești hater de Samsung și fan de orice altceva. Oamenii ce judeca unidirecțional nu-mi prezintă încredere. Acum îți dai cu părerea și cum sa scriem pe site.

   Hai să-i întreb pe cei ce citesc recenzia ce cred despre lipsa cititorului de amprenta. Element pe care acum îl găsești și pe telefoane de 100 euro, iar măritul LG nu l-a pus pe telefon ce până mai ieri costa 1300 lei.

   Recenziile sunt opiniile celor ce testeaza produsul, cat ai fi de obiectiv îl judeci prin prisma unor elemente proprii.

   Îți mai recomand ceva, citește orice review de LG Q6 din lumea asta și gaseste-mi unul singur, repet unul singur din world wide web care sa nu spună că lipsa cititorului de amprenta nu importă. Recenzii cat de cat muncite, nu pe repede înainte.

   Găsește linkul ăla și mai vorbim ulterior. Altfel, mai gândește puțin înainte de spune una, alta etc. Mai citeste si opiniile altora, iesi din bula roprie. Mulțam anticipat.

  • Alin

   te contrazic.. banca la care am eu cont (bancpost) nu serveste autentificare cu amprenta, deci cei ca mine nu apreciaza pentru ca nu folosesc asa ceva, mai mult.. astia cu multi bani in conturi (ca au dat mult pe iphonex ca-si permit) nu le mai trebuie amprenta. Deci nu este un must have pentru multi (numara-i pe aia cu iphone x si pe cei cu conturi la bancpost :) )

  • Greuceanu

   Hai mai colegu’, ce naiba!?
   Pe AkexandriX îl înțeleg, e un vechi hater Samsung și fan Apple dacă țin bine minte.
   Dar cum să spui că cititorul de amprentă nu este un must have când până și vocile a destul de mulți fani Apple spun că erau mult mai mulțumiți cu senzorul de amprentă decât cu Face ID pe iPhone X.
   Să folosești un senzor de amprentă e cea mai facilă metodă de securitate și autentificare dintre toate cele existente în acest moment.
   Cine a folosit așa ceva pe orice telefon nu o să mai vrea telefon fără.
   E vorba de o metodă de securitate a dispozitivului in orice situație și e foarte ușor de folosit. Nu numai în mediul bancar ci în orice situație care presupune protectia telefonului, a datelor.
   Am cumpărat în toamnă un telefon extrem de potent (Xiaomi Redmi 4X, varianta cu 3GB RAM și 32 GB spațiu de stocare) raportat la banii plătiți pe el, respectiv 699 lei. Adică aproximativ 150 euro cu TVA.
   ȘI ghici ce? Are și senzor de amprentă la banii ăia și funcționează impecabil.
   Este rușinos pentru LG să nu pună pe un telefon care a fost lansat pe la 1 400 lei (adică 300 euro) un amărât de astfel de senzor.
   În concluzie, da senzorul de amprentă este un must have pentru majoritatea cumpărătorilor și în special pentru cam toți cei care au folosit așa ceva în ultimii ani și știu despre ce e vorba.

  • AlexandriX

   Nu sunt fan Apple :)) nu toata lumea foloseste conturi bancare si alte chestii pe telefon so… mai e pana sa fie un must have din punctul meu de vedere! Stiu despre Xiaomi…

  • Greuceanu

   Am explicat, acesta nu este doar pentru plăți bancare, ci pentru orice situație de zi cu zi care presupune protejarea telefonului, a datelor, a intimității, fiind cea mai ușoară metodă de autentificare securizată.

  • Banca Transilvania a cumpărat Bancpost și în curând o să intrați și voi cu aplicația în secolul XXI.

   Iphone X are Face ID și cel mai criticat element a fost lipsa cititorului de amprentă, la S8 și S8 Plus mai toată lumea s-a văitat de poziționarea aiurea a senzorului de amprentă, era plină social media și comentariile de pe aici.

   Eu am trei conturi și pe toate am amprentă.

   ING – firmă;
   Banca Transilvania – Paypal;
   Raiffeisein – salariul de la școală.

  • Alin

   Este alta discutie dar cred ca nu va fi anul asta schimbarea la fata a bancpost. Si eu am S7 dar nu folosesc amprenta ca pierd timpul pentru unlock si in alta parte nu am unde sa o folosesc. Ideea era ca nu este un must have… ci ca este folositor si nu asta este problema lui Q6 ci multe altele (toate restul care pot fi :) )

  • Greuceanu

   “…am S7 dar nu folosesc amprenta ca pierd timpul pentru unlock…”
   La afirmația asta recunosc că am râs de m-am tăvălit pe jos. Și acum râd. :))))
   Păi la un telefon ca S7 deblocarea prin senzorul de amprentă este instantanee,nu durează în niciun caz mai mult decât deblocarea simplă prin glisare a imaginii de pe ecranul de blocare.Mai puțin da,mai mult nu.
   Colegu’, orice “..este folositor..” este normal să fie considerat “must have”.Dacă era ceva inutil era clar că nu este must have.
   Deci îmi dai dreptate de fapt. :D

  • Alin

   mda.. oi avea eu un telefon cu problema sau degetele mai batatorite de nu a mers niciodata din prima. Oricum amprenta nu e un criteriu must-have pentru mine. Legat de subiect nu as luat telefonul Q6 pentru camera, dar l-as lua pentru spatele de plastic de care nu am mai vazut in ultima vreme si care-l va face (cred) mai rezistent la caderi si nu as tine husa de protectie (care ma deranjeaza ca modifica grosimea telefonului)

  • AlexandriX

   Deci “hater” Samsung = om care nu iti prezinta incredere? :(

  • Ai venit cu linkul ala in care avem un review de LG Q6 in care nu se aminteste că este de rahat că LG nu a pus senzor de amprentă pe telefon de 300 euro la debut?

   Așa o dăm în gargară ieftină. Presupun că te-a supărat faptul că am comentat că A5 2017 este o alegere mai bună ca LG Q6.

   Nu am încredere în cei ce indiferent de situație, judecă la fel. Din cei peste 7 ani în acest domeniu am învățat un lucru – judeci produsul ca atare, raportul preț / specificații, ce știe să facă, nu dacă vezi Samsung = bullshit sau Apple = să moară în chinuri, cum mai face câte unul și altul. Asta-i hatereala ieftină și neconcludentă, nu duce nicăieri.

  • AlexandriX

   N-are treaba cu A5 2017, si al meu MotoG4 prinde mai mult in Antutu decat Q6, nu are spate urat ca si Q6, de camera pot sa spun acelasi lucru! In trecut am avut pe aici comentarii normal pe la articole cu Samsung care au fost sterse, de aici am dedus ca acest site e prea pro Samsung si nu a avut niciodata o balanta! Va urmaresc de mult timp, nu am nimic cu site-ul ci cu abordarile pe care le are cu anumiti producatori! Crezi ca daca am de ales intre A5 si Q6 si A5 e mai bun eu o sa iau Q6 ca sa nu iau Samsung? Ti-ai format o parere nu buna despre mine dar who cares, o sa intru pe site-ul vostru mereu atunci cand ma plictisesc sau imi aduc aminte :)

  • Nu ti-a fost sters niciun comentariu, din cate îmi amintesc. Câtă vreme știu că doar începi să arunci cu rahat în Samsung, ce părere să-mi formez? Asta știi, asta faci. Nu am văzut nimic constructiv din partea ta, doar acuzații și acuzații. Hai să nu mai trăim așa încrâncenați și repet ce am mai spus de multe ori, internetul este liber. Alții spun că suntem pro-Huawei, pro-Allview, pro-chinezării, pro-OnePlus. Sunt chestii cu care m-am obișnuit de-a lungul timpului.

 • Ionut

  Lipsa cititorului de amprenta e chiar un punct negativ. Mi se pare ca lipsa wireless charging, waterproof, sunt lucruri mai ok, dar nu fingerprint reader.

  @Emil, un review la amazfit, pe cand?😁
  Eventual poate puneți mâna si pe un OP 5T.