Televizoare

LG inovează, iar în cadrul CES 2019 au prezentat o bijuterie de televizor – LG Signature OLED TV R. Au spus despre acest produs că ar fi primul televizor OLED rulabil. 

Despre ce este vorba?

LG Signature OLED TV R este o evoluție a lui LG Signature OLED TV W din 2018 – televizorul tapet. În 2019 prin noul model au inovat prin capacitatea televizorului de a deveni invizibil, cu ghilimelele de rigoare. De fapt, se retrage într-un stand.

Sunt mai multe moduri de utilizare:

  1. Full View – televizor normal cu ecran de 65 inch, integrează procesorul LG Alpha 9 din generația a 2-a + algoritmul Deep Learning, control vocal prin Amazon Alexa + suport pentru Apple AirPlay 2 și HomeKit (conținutul de pe iPhone ajunge direct pe TV etc);
  2. Line View – televizorul este parțial derulat pentru momentele în care nu ai nevoie de întreg ecranul. Sunt câteva funcții disponibile: Clock, Frame, Mood, Music și Home Dashboard;
  3. Zero View – televizorul este pliat în standul ce are rol și pe partea de sunet. În acest mod merge a fi utilizat sistemul de sunet de 10W 100W RMS cu 4.2 canale și certificare Dolby Atmos. Carcasa este din aluminiu, iar difuzorul are înveliș de lână creat de Kvadrat.

Nu am găsit informații legate de preț și o eventuală disponibilitate pe meleagurile autohtone. Inovația are costurile sale, iar LG chiar și-a proprus să facă o mică revoluție cu un model precum Signature OLED TV R.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.