Telefoane Mobile

Cei de la LG vor fi destul de activi pe parcursul târgului MWC Barcelona 2019, eveniment unde se aşteaptă ca producătorul sud-coreean să anunţe cel puţin două smartphone-uri: LG G8 ThinQ şi LG V50 ThinQ.

Cel din urmă se anunţă a fi şi cel mai interesant deoarece acesta va fi primul telefon LG cu conectivitate 5G. Presa din Coreea de Sud a aflat şi câteva dintre specificaţiile device-ului, iar acestea sunt:

  • ecran de 6 inci;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 + Adreno 640 GPU;
  • baterie de 4000 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă.

Modemul 5G se anunţă mare consumator de energie, de aceea alături de o baterie potentă va fi nevoie şi de un sistem de răcire capabil. LG va integra pe LG V50 ThinQ un sistem de răcire tip “vapor chamber”, unul de 2.7 ori mai mare decât sistemul de răcire existent pe LG V40 ThinQ. Din păcate acest sistem va obliga LG să mărească dimensiunile telefonului, astfel am putea vedea un smartphone mai mare şi mai greu decât modelele anterioare.

LG V50 ThinQ ar putea fi disponibil încă de la lansare în regiuni precum America de Nord, Europa şi Asia la un preţ cuprins între 1160 dolari şi 1340 dolari.

Sursa: androidheadlines.com
Categorii: lg

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.