Accesorii inteligente

Alături de smartphone-ul LG V40 ThinQ compania sud-coreeană a mai anunţat şi un smartwatch struţo-cămilă sau în termeni tehnici, hibrid: LG Watch W7. Ceasul a fost realizat în parteneriat cu elveţienii de la Soprod SA şi este echipat cu un ecran LCD peste care s-a pus un mecanism fizic Quartz ce permite trecerea de la un device smart la unul clasic.

LG a încercat prin acest hibrid să mulţumească pe toată lumea, însă rămâne de văzut dacă a reuşit / va reuşi. Smartwatch-ul poate fi utilizat convenţional pentru a arăta ora şi atât (în acest timp ecranul este închis, iar autonomia promisă poate atinge chiar şi 100 de zile), cât şi cu funcţiile inteligente oferite de WearOS (în acest format autonomia oferită ajunge până la 2 zile). Interesant este că dacă ceasul rămâne fără baterie în modul smart, limbile vor mai arăta ora exactă încă 3 zile după (se păstrează o fărâmă de energie).

Pentru a anima sistemul de operare, LG a integrat pe LG Watch W7 un ecran de 1.2 inci cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon W2100, 768 MB RAM, 4 GB spaţiu de stocare, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.2 LE şi o baterie de 240 mAh. Smartwatch-ul vine cu certificare IP68, altimetru, barometru, cronometru, busolă şi în mod surpinzător nu include senzorul pentru măsurarea pulsului.

LG Watch W7 va costa 449 dolari în Statele Unite ale Americii, iar pentru o eventuală disponibilitate pentru zona europeană nu avem încă informaţii.

Stau şi mă gândesc, cât de comod va fi să utilizezi funcţiile smart cu cele două limbi fizice prezente pe suprafaţa  display-ului ?

Sursa: lgnewsroom.com
Categorii: lg

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.