Tablete

Android 6.0 Marshmallow a fost prezentat de peste jumătate de an, dar lista tabletelor ce rulează cea mai nouă iterație Android este de-a dreptul subțire.

Este clar că piața tabletelor a căzut, că s-a ajuns la o fragmentare destul de ridicată etc. Totuși, mă așteptam să văd tablete noi cu 6.0 Marshmallow, o listă mai mare de tablete cu update spre software-ul mai nou. Totul este la pământ, o degringoladă și o lipsă de interes maximă din partea producătorilor.

Lista tabletelor ce rulează Android 6.0 Marshmallow din fabrică sau s-a făcut trecerea la 6.0 prin update software:

HTC Nexus 9;

Google Nexus 7 în ediția 2013;

Sony Xperia Z4 Tablet cu mențiunea că Sony pregătește Android 6.0 Marshmallow și pentru Sony Xperia Z3 Tablet Compact și Sony Xperia Z2 Tablet;

În listă și-ar mai face loc și Google Pixel C, dar tableta nu ajunge în țara noastră nici măcar pe canal neoficial. Dacă mi-a scăpat vreo tabletă cu 6.0 Marshmallow vă rog să-mi atrageți atenția în rubrica de comentarii. Am tot căutat și alte modele, dar nu am găsit nimic.

Categorii: tablete

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.