Retelistica

Telekom a organizat un evenimet dis-de-dimineață, iar subiectul conferinței este dat de noul pachet de programe botezat Magenta One. Telekom are un avantaj față de Orange și Vodafone, o sinergie extinsă de servicii TV, internet fix și telefonie mobilă. 

Pachetele din Magenta One le găsiți detaliate aici. Câteva dintre ele le-am structurat și mai jos.

Magenta One – Nelimitat L + Voce S + Internet L + Televiziune L = 71 lei pe lună / 152 lei pe lună.  Update: 71 lei pe lună în primele 76 luni și 144 lei în lunile 7 – 24.

Televiziune L cu 128 de canale din care 14 canale HD și 62 canale TV oferite prin aplicația Telekom TV este gratuit pe o perioadă de 6 luni. Nu am idee dacă este 71 lei pe întreaga perioada contractuală sau doar pentru primele 6 luni.

Pare a fi o ofertă destul de ok pentru 71 lei (nelimitat la minute și SMS-uri în rețelele naționale, 1.7 GB trafic de date, internet cu viteze de până la 200 Mbps, nelimitat pe seară în rețeaua fixă a Telekom). În pachet intră și telefonul Samsung GALAXY Young 2 Duos.

Magenta One – Nelimitat S + Televiziune S = 62 lei pe lună, cel mai ieftin pachet. Primești nelimitat la minute și SMS-uri în rețelele Telekom România, 200 de minute naționale și internaționale către fix, 84 de canale TV din care 4 canale HD, 37 de canale TV prin aplicația Telekom TV.

Sunt o sumă de pachete pe care le găsiți printr-un click pe linkul de mai sus. Prețurile mi se par măricele cu excepția primei oferte menționate, dacă prețul se menține pe 24 luni la 71 lei pe lună.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.