Opinie

Sunt magazine online ce practică Black Friday pe fiecare anotimp, iar termenul s-a demonetizat cu mult față de ceea ce ar trebui să presupună această Vinere Neagră a reducerilor / promoțiilor etc. 

Știu că pregătirile au fost încheiate de prin septembrie. Când spun pregătiri mă refer la negocierile dintre magazinele de specialitate și importatori, producători, distribuitori etc. Comenzile au fost făcute și încărcătură se află deja în drum spre România, mai ales prin transport maritim (cel mai ieftin pentru volume mari).

Cred că Black Friday 2017 este evenimentul pe care-l aștept cel mai relaxat din punct de vedere al clientului interesant de gadgets. Nu vânez nimic, hai să zicem că s-ar putea să mă intereseze o consolă Sony PlayStation 4. Ca redactor de știri și în ce privește un live blogging cu ofertele, asta a devenit cumva tradițional și mă va ține câteva zile în priză, ca să folosesc un termen mai plastic.

Întradevăr, recomand celor din jurul meu să așepte BF. Asta în contextul în care nu prea mai sunt oferte atractive, pe ultima sută de metri, și s-ar putea în nebunia respectivă să prindă ceva interesant. Am văzut multe reacții în social media, prețurile ar fi crescut în ultimele săptămâni. Nu pot să confirm sau infirm și asta pentru că nu am urmărit mai nimic în mod deosebit.

Mai este Black Friday de notorietate?

Categorii: opinie
Tag-uri:

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.