Software

Nu cred că am trimis mai mult de 5 MMS-uri de când folosesc un telefon mobil așa că adiția MMS din titlu este într-un fel inutilă. Pe de altă parte, Google a lansat aplicația Messenger în Google Play. Există suport pentru telefoanele ce rulează de la Android 4.1 Jelly Bean spre versiunile superioare.

Ca limbaj de design face trecerea spre Android L / Android 5.0 Lollipop. Permite căutarea rapidă prin agendă sau prin mesajele trimise. Se oferă posibilitatea de a bloca SMS-urile trimise de pe un anumit număr de telefon. Mesajele pot fi arhivate, există posibilitatea în a trimite un mesaj audio.

Fiecare contact din agendă are o anumită culoare acontată și de aici un plus de personalizare. Am instalat Messenger pe LG Nexus 5 și cred că va deveni aplicația default pentru mesaje text în dauna Hangouts.

Mai multe capturi de ecran:

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.