Software

Se pare că marele Microsoft vrea să treacă la un alt nivel tehnologic printr-o aplicaţie ce ar putea prezice comportamentul uman. Acest nou program va fi utilizat pentru început în analiza deţinuţilor.

Soft-ul va înregistra trecutul unui deţinut, comportamentul, antecedentele sale, felul său de a fi, iar pe baza acestui întreg istoric va putea calcula cu o exactitate de peste 90% dacă deţinutul va recidiva pe o perioadă de 6 luni dacă va fi eliberat. “Practic este vorba despre un software care are capacitatea de a prezice viitorul” a declarat Jeff King, unul dintre membrii echipei dezvoltatoare din cadrul Microsoft.

Dacă această nouă aplicaţie predictivă va funcţiona pe deţinuţi cum se aşteaptă compania americană, aceasta va fi dezvoltată astfel încât să poată prezice comportamentul uman şi pentru alte categorii de oameni. Până la proba contrarie Microsoft oferă încredere unui astfel de proiect.

viitor 2

PS: Dragilor, acesta a fost ultimul meu articol pe ziua de astăzi şi cum mâine este Crăciunul doresc să urez tuturor cititorilor gadget.ro un “Crăciun Fericit alături de cei dragi, cadouri cât mai multe şi mai semnificative, sănătate că este mai bună decât toate, împliniri, succese, satisfacţii pe toate planurile şi vă invităm să ne fiţi alături şi în noul an”. Vă mulţumesc. Mă înclin !

craciun

Sursa: fusion.net

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.