Microsoft

În cadrul unui eveniment din Noua Zeelandă, Microsoft a făcut un mic teaser pentru o tabletă quad-core. Bănuiesc că aţi mai auzit  de celebra Tegra 3 de la Nvidia care la fel va fi animată de un procesor quad-core şi uite că acum are concurenţă . Microsoft îi pregăteşte un rival. Nu se cunosc prea multe detalii. Nici măcar ce sistem de operare rulează – Windows 7 sau Windows 8. Prezentarea completă a tabletei se zvoneşte că va avea loc la Microsoft Build Conference din septembrie 2011 şi că persoanele aflate în sală o vor primi gratuit. Sincer, mi-aş dori şi eu o participare la un eveniment aşa de darnic.

Windows 8 ar trebui să ajute Microsoft să conteze pe piaţa tabletelor, ambiţiile lor sunt mari şi rivalul no. 1 este iPad care în prima partea lui 2012 va ajunge la versiunea a treia.

Sursa: tablet-news.com

Categorii: microsoft

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.