Software

Aș spune că este de-a dreptul ciudat: să folosești smartphone-ul și dintr-o dată să te trezești cu reclame inserate deasupra tastaturii. 

Asta s-a întâmplat pe unele modele HTC ce sosesc cu aplicația TouchPal preinstalată. HTC a reacționat prompt și a recomandat ca orice update al aplicației să fie dezinstalat. Totuși, cea mai la îndemână soluție este să folosești tastatura inclusă în sistemul de operare Android sau să instalezi o altă aplicație din Google Play – Gboard este preferata mea, o utilizez pe orice smartphone stabilit ca dispozitiv de zi cu zi.

HTC ar trebui să învețe din această întâmplare nefericită și să nu mai instaleze aplicații third party pentru tastatura smartphone-urilor sale.

Unul dintre smartphone-urile ce au trecut prin această situație – HTC 10.

 

Sursa: AndroidPolice.com
Categorii: android

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.