Foto si Video

AOC ne-a trimis pentru review un monitor cu tehnologie IPS, de 27 inch și rezoluție 1920×1080 pixeli – AOC MYPLAY I2757FM . Un element cu care iese în evidență ar fi conectivitatea facilă cu un smartphone sau o tabletă.

Pachetul a sosit din Olanda, a durat aproximativ șapte zile călătoria sa de la expeditor până la destinație, prin intermediul UPS. A ajuns în bună stare. La prima vedere m-a impresionat prin liniile simple, ușurința cu care am conectat piciorul la monitor.

La nivel de design au optat pentru linii simple. Informațiile tehnice detaliate le găsiți pe site-ul AOC Europa.

– display IPS de 27 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;

– contrast 1.000:1 și dinamic 20.000.000:1;

– timp de răspuns 5 ms GtG, unghi de vizualizare de 178 grade;

– HDMI, VGA;

– greutate – 5.7 kg și garanție de trei ani de zile.

În cutie dați de: monitor, încărcător + cablu de alimentare, conectori pe VGA și HDMI, manual de instrucțiuni + cd, picior de susținere + accesoriu ce face legătura între monitor și talpa sa, dacă-mi permiteți expresia. Prețul său se ridică în jurul a 1300 de lei.Va urma un review detaliat în zilele următoare.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.