Telefoane Mobile

Stefan Polgari este un slovac de 26 ani ce și-a propus să realizeze o colecție de telefoane mobile, colecție ce s-a transformat într-un muzeu. 

A strâns peste 3500 de unități din peste 1200 de modele. În colecția sa se găsesc telefoane de la Alcatel, Sagem, Siemens, ZTE, Ericsson, Samsung, Trium, Nokia, Panasonic, Mitsubishi, Bosh, Sony Ericsson, Philips.

Interesant este că Ștefan a strâns cele peste 3500 de exemplare în doar 2 ani de zile. Cred că ar fi interesant un muzeu de acest fel și în țara noastră, un muzeu al tehnologiei cu piese vechi și organizare bună. I-aș duce pe juniori din clasa mea de a V-a ca să vadă evoluția din ultima jumătate de secol.

Din păcate, în ultima perioadă nu mai avem cine știe ce diversitate la nivel de design. Mai toate smartphone-urile merg pe aceeași formă și nici nu ma știi cine după cine a copiat.

Sursa: Muzeum Mobilov Dobsina
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.