Hardware

La evenimentul Unpacked 5 alături de Samsung GALAXY S5, Gear 2 și Gear 2 Neo a fost prezentată și brățara inteligentă denumită Samsung Gear Fit. Observați că lipsește termenul GALAXY, ceea ce arată că noul accesoriu sud-coreean rulează Tizen OS.

Elementul central ce atrage atenția este display-ul OLED curbat de 1.84 inch. Rezoluția sa este de 432 x 128 pixeli, baterie de 210 mAh, cântărește 27 gr., rezistentă la contactul cu apa și praful. Bateria ar oferi o autonomie de 3 – 4 zile, în unele situații de utilizare s-ar duce spre 5 zile. Poate calcula ritmul cardiac, include accelerometru și giroscop.

Pe luminozitate maximă mi s-a părut că reflectă spațiul ambiant destul de puternic, dar te descurci în a utiliza funcțiile lui Gear Fit.

Mai multe detalii legate de Samsung Gear Fit:

Câteva fotografii cu Samsung Gear Fit:

 

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.