Hardware

La evenimentul Unpacked 5 alături de Samsung GALAXY S5, Gear 2 și Gear 2 Neo a fost prezentată și brățara inteligentă denumită Samsung Gear Fit. Observați că lipsește termenul GALAXY, ceea ce arată că noul accesoriu sud-coreean rulează Tizen OS.

Elementul central ce atrage atenția este display-ul OLED curbat de 1.84 inch. Rezoluția sa este de 432 x 128 pixeli, baterie de 210 mAh, cântărește 27 gr., rezistentă la contactul cu apa și praful. Bateria ar oferi o autonomie de 3 – 4 zile, în unele situații de utilizare s-ar duce spre 5 zile. Poate calcula ritmul cardiac, include accelerometru și giroscop.

Pe luminozitate maximă mi s-a părut că reflectă spațiul ambiant destul de puternic, dar te descurci în a utiliza funcțiile lui Gear Fit.

Mai multe detalii legate de Samsung Gear Fit:

Câteva fotografii cu Samsung Gear Fit:

 

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro + OnePlus 6T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.