Accesorii inteligente

Cred că băiețelul meu ar fi cel mai fericit cu această pereche de încălțăminte de la Nike. Nu este prieten cu șireturile și smartphone-ul l-ar folosi în continuu, dacă nu ar fi limitările impuse din partea părinților. Nike Adapt BB aduce mai multe tehnologii intens așteptate de la compania americană. 

Nike Adapt BB se adresează celor ce practică baschetul. Integrează o tehnologie FitAdapt prin care se adaptează la picior. Ei spun că în timpul jocului se întâmplă ca forma piciorului să varieze, iar prin noua pereche de încălțăminte și-au propus să rezolve această problemă. Poți regla mecanismul de strângere pe picior de la butoanele fizice dedicate sau de pe smartphone printr-o aplicație dedicată.

Motoarele ce antrenează mecanismul de închidere sunt capabile să genereze 43Nm /  (forță ce potrivit Nike ar fi suficientă spre a permite deschiderea unei parașute). Culorile LED-urilor pot fi reglate din aplicația dedicată. Există posibilitatea în a oferi update firmware și noi funcții pot fi adăugate pe parcurs de către gigantul american.

Prețul pentru Nike Adapt BB – 350 dolari și debutează comercial de la început de februarie. Nike spune că are planuri în aduce tehnologia FitAdapt și în alte sporturi pe lângă baschet.

Sursa: Engadget.com

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.