Retelistica

Vodafone a adus două extraopțiuni noi pentru abonamentele sale de telefonie mobilă. Cele două extraopțiuni se numesc Social Pass și Video Pass. 

Social Pass – 100 GB pe lună pentru Facebook, Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Tumbl și Viper;

Video Pass – 100 GB pe lună pentru YouTube, Netflix, Vimeo, HBO Go, 4GTV+.

Prețurile:

Social Pass – 1 euro pe lună dacă sunt prinse în perioada contractuală, 2 euro luate ca extraopțiune în timpul contractului;

Video Pass – 5 euro sau 10 euro pe lună.

Traficul de date nu este valabil și în roaming. Avem 100 GB incluși în ambele opțiuni, dar cu preț distinct. Nu prea ai cum să consumi 100 GB pe rețele sociale, chiar dacă stai de dimineața până seara și zile în șir. Plus că lățimea de bandă nu-i chiar așa mare ca la streaming-ul de conținut video. Cu rezoluție mare cei 100 GB de la Video Pass pot fi duși în 5 – 6 zile de utilizare intensivă.

Sursa: Nwradu.ro
Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.