Telefoane Mobile

Se tot scrie de ceva vreme despre Nokia 9, smartphone-ul cu 5 camere foto pe spate, însă HMD Global tot amână lansarea pentru a putea oferi un device stabil, cu performanţe remarcabile pe partea fotografică.

Cele mai noi surse ne sugerează că Nokia 9 va fi anunţat undeva în prima parte a anului viitor, iar pe baza unor schiţe originale avem şi câteva randări + un video la 360 de grade.

După cum puteţi vedea Nokia 9 ar urma să aibă un ecran cu aspect 18:9 şi fără breton, o construcţie metalică tip unibody şi un ansamblu foto format din 5 senzori + LED flash + OIS. Telefonul nu are un design extraordinar, însă toată lumea aşteaptă să vadă cât de utili se vor dovedi a fi cei 5 senzori foto de pe spate.

Nokia 9 va dispune de un ecran de 5.9 inci cu rezoluţie QHD, procesor Qualcomm Snapdragon 845, până la 8 GB RAM, 64 / 128 GB spaţiu de stocare, baterie de 4150 mAh, grosime de 7.9 mm şi Android 9.0 Pie într-o variantă stock. Pe acest device nu vom avea jack audio de 3.5 mm, iar în zona frontală vom avea un singur senzor foto.

Chiar dacă va fi lansat mai târziu decât ne aşteptam cu toţii, Nokia 9 va rămâne un flagship cu adevărat interesant. Rămâne de văzut care va fi preţul de comercializare.

Sursa: 91mobiles.com
Categorii: nokia

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.